Morgen begin ik..

Echt waar!

Je kent het vast wel: “Ik heb het allemaal al eens geprobeerd, daarna was ik nog zwaarder dan voor ik met het dieet begon” en “Morgen begin ik”. Het zijn veel gehoorde uitspraken en vaak wordt het dan overmorgen, volgende week, volgende maand of misschien wel helemaal niet.

Meer over begeleiding
Loading...
PS. food & lifestyle

Samen met PS. food & lifestyle & Into Beauty

PS. food & lifestyle heeft hiervoor een oplossing gevonden. Een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, dat een snel resultaat geeft, zonder hongergevoel. PS. food & lifestyle is gericht op het stapsgewijs aanleren van een gezond voedingspatroon. De samenstelling van de PS. food & lifestyle producten zorgt ervoor dat je alleen vet verliest en geen spiermassa, waardoor je stofwisseling hoog blijft. Dit, in combinatie met de professionele begeleiding, maakt het jojo-effect voorgoed verleden tijd.

PS. food & lifestyle, beter dan een dieet…. Je verandert jouw levensstijl!

  • Deskundig advies

  • Makkelijk vol te houden

  • Volwaardige eiwitrijke voeding

  • Behoud van spiermassa

  • Lekkere producten

  • Gezond voedingspatroon

  • Bevordert stofwisseling

  • Ontwikkeld door diëtisten

  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Ben jij nieuwsgierig naar de producten van PS. food & lifestyle? Neem dan alvast een kijkje in de productlijst. Klik op de knop hieronder om deze te openen.

Bekijk de producten
Zij gingen je voor

Succesverhalen PS. food & lifestyle & IntoBeauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten en technieken op het gebied van huidverzorging.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

Succesverhalen ontdekken

“Voor mij is het echt een verrijking geweest!! Ik dacht altijd dat afvallen afzien was, maar dat was het zeker niet. Voor mijn gevoel was ik niet met afvallen bezig, maar met ontdekken van nieuwe recepten die in het afslankprogramma passen.

Ik voel me nu weer veel fitter en kan me ook weer veel beter bewegen.”

Verhaal van Karin

“Ik begon in elk geval zonder hoge verwachtingen, maar wat was het toch een fijne verrassing dat het afvallen zo moeiteloos ging! Toen ik mijn eerste resultaten zag en merkte, dacht ik ‘als ik dit al zonder moeite bereik, dan komt het zeker goed!’. Afvallen met PS. food & lifestyle is echt zo goed vol te houden. Zelfs mijn kinderen waren heel actief in het opletten of mama wel alles at wat ze mocht. Dat was niet zo moeilijk, want ik mocht nog zoveel gezonde lekkere dingen eten. Ik heb echt niet één keer gedacht, ‘waar ben ik nu aan begonnen?’. Het was perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven.”

Verhaal van Nirmilla (Venray)

PS. food & lifestyle is mij zeer goed bevallen. Ik ben inmiddels 14.2 kilo kwijt. Ik voel me sterk en fit! Bij het eerste gesprek werd het traject wat ik zou gaan bewandelen duidelijk uitgelegd. Ik heb daarna ook meteen gezegd dat we dit moesten doen en zijn we diezelfde dag begonnen. Er is een grote keuze aan producten van PS. food & lifestyle, waardoor je eigenlijk elke week wel een ander menu voor jezelf kunt samenstellen.

Verhaal van Dido
Doe ook mee!

En start vandaag

Ben je niet onder behandeling bij ons, maar wil je wel gebruik maken van PS. food & lifestyle? Plan dan een afspraak bij ons in. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen wij jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand bespreken zodat we een programma op kunnen stellen voor jouw persoonlijke situatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.