IntoBeauty in Venray

Diëtist Limburg

Ben je op zoek naar een diëtist in Limburg? Zoek dan niet verder, maar kom naar Into Beauty! Ons bedrijf werkt met een afslankprogramma genaamd PS. food & lifestyle. Samen met een coach ga je kijken naar wat er veranderd kan worden aan jouw leefstijl. Hierbij wordt er gekeken naar de eetgewoontes, de doelstellingen, de gezondheid en jouw wensen. Into Beauty werkt al 7 jaar met het PS. food & lifestyle programma en beschikken dus over veel kennis en ervaring.

Ben je benieuwd naar wat de coaches voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Loading...
PS. food & lifestyle

Diëtist Limburg | PS. food & lifestyle afslankprogramma

Tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma kan je nog steeds genieten van 6 heerlijke eetmomenten op een dag. Dit betekent dat je niet hoeft te wennen aan het zeurige hongerige maag gevoel, maar dat je je altijd verzadigd voelt. Hiermee wen je aan het nieuwe gezonde eetpatroon. Goed om te weten is dat PS. food & lifestyle geen echt dieet is, maar een programma om jouw gezonde leefstijl te ontdekken en vol te houden. Als het traject is afgerond krijg je nog een nazorg van een jaar. Deze wordt ingezet zodat de kans minder groot is dat je zal terugvallen op de huidige leefstijl.

Het consult zal elke week zijn waarin je jouw ervaringen deelt met de coach. Hierbij worden ook de lichaamssamenstellingen geanalyseerd en bekijken jullie de resultaten. Ook is er ruimte voor vragen en eventueel advies waarmee je weer vooruit kan.

Doe ook mee!

En start vandaag

Wil je meer weten over onze Diëtist in Limburg? Of ben je benieuwd wat Into Beauty voor jou kan betekenen. Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wil je ons liever persoonlijk spreken? Dan kan je ons bereiken door te bellen naar 0478-853355. We zien je snel bij Into Beauty

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Diëtist Limburg