IntoBeauty in Venray

Afvallen onder begeleiding

Zou u graag willen afvallen onder begeleiding? Dan bent u aan het juiste adres bij Into Beauty! Wij bieden een afslankprogramma aan genaamd PS. food & lifestyle. Dit is geen dieetprogramma, maar een echt traject waarbij u leert om een gezonde levensstijl op te bouwen. Onze coaches begeleiden u hierbij en motiveren u wanneer u denk terug te vallen. Om er zeker van te zijn dat u deze levensstijl vol blijft houden, bieden wij ook nog een nazorg programma. Hierin leert u in thema’s meer over een gezonde leefstijl.

Wilt u meer informatie over ons PS. food & lifestyle programma? Neem dan contact met ons op.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afvallen onder begeleiding | Into Beauty

Naast dat wij een afvalprogramma aanbieden, kunt u ook bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo voeren wij onder andere de TC cryo behandelingen uit, maar kunt u ook bij ons terecht voor een Linfopress behandeling. Om te zien welke behandeling het beste bij u past kunt u een afspraak met ons maken. Samen bekijken we naar uw gewenste resultaten en welke probleemzones u wilt aanpakken. Ook kunnen we hierbij verschillende resultaten laten zien. Dan krijgt u een beter beeld bij wat de behandelingen voor u doen. Op onze website zelf, kunt u al veel informatie vinden over de verschillende behandelingen. Mocht u meer informatie willen weten, dan helpen onze medewerkers u graag.

PS. food & lifestyle producten

PS. food & lifestyle afslankprogramma

Bij het PS. food & lifestyle afslankprogramma, wordt er gebruikt gemaakt van de PS producten. Deze zijn te bestellen via onze website en worden bij u thuis geleverd. Alle producten die gebruikt worden voor dit programma bevatten zo min mogelijk koolhydraten. Zelfs de zoetigheid dat te vinden is in onze webshop bevat bijna niks!

Doe ook mee!

En start vandaag

Als u zich wilt opgeven voor afvallen zonder begeleiding, kunt u contact opnemen met Into Beauty. Samen maken we een plan voor u en zorgen we ervoor dat u een gezonde levensstijl creëert!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afvallen onder begeleiding