Behandelingen

Into Beauty

Into Beauty is een gecertificeerd PS. food & lifestyle center. Om onze klanten optimale resultaten te laten behalen met betrekking tot contourverbetering werken wij met twee zeer succesvolle afslankbehandelingen. De TC Cryo en de Linfopress.

Verder begeleiden wij je graag met de thuisverzorging voor je huid t onze professionele Deynique huidverzorging producten.

Loading...

Contour verbeterende behandelingen en huidverzorging

Selecteer één van onze behandelingen

Je wil er duidelijker jonger uitzien? Je beter voelen? En je wil er daarbij vitaal en stralend uitzien, met een fris en verlevendigd huidbeeld? Samen met jouw vooruitstrevende huidverzorging van Deynique gaat je dat lukken! Je blijft daarbij volledig jezelf, alleen dan mooier! Bovendien heeft een langdurige, regelmatige verzorging van je huid iedere dag een enorme psychologische werking. Het verbetert je gevoel van welzijn en je immuunsysteem. Dat is duidelijk zichtbaar door een gezondere uitstraling en bewezen door wetenschappelijke studies.

De geluksformule voor je schoonheid; professioneel advies en het regelmatig gebruiken van de buitengewone Deynique producten thuis geven een diepte werking voor het huidverzorging en huidverbetering.

Ons gemeenschappelijke schoonheidsdoel: Je huid ziet er over vijf jaar jonger uit dan vandaag!

TC Cryo

Voor het activeren van lichaamseigen processen met Contrast Cryolipolyse, die vet omzetten in energie.

TC Cryo

Linfopress

Door massagegolven worden drainage, vetverbranding, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt.

Linfopress

Deynique

Luxe verzorgingsproducten. Geheel gericht op huidverjonging en huidverbetering!

Deynique

Delilah Cosmetics

Een luxe make-up om oneffenheden verbergen & mooie eigenschappen benadrukken.

Delilah Cosmetics

Afslanken?

Succesverhalen PS. food & lifestyle & IntoBeauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten en technieken op het gebied van huidverzorging.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

“Ik begon in elk geval zonder hoge verwachtingen, maar wat was het toch een fijne verrassing dat het afvallen zo moeiteloos ging! Toen ik mijn eerste resultaten zag en merkte, dacht ik ‘als ik dit al zonder moeite bereik, dan komt het zeker goed!’. Afvallen met PS. food & lifestyle is echt zo goed vol te houden. Zelfs mijn kinderen waren heel actief in het opletten of mama wel alles at wat ze mocht. Dat was niet zo moeilijk, want ik mocht nog zoveel gezonde lekkere dingen eten. Ik heb echt niet één keer gedacht, ‘waar ben ik nu aan begonnen?’. Het was perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven.”

Verhaal van Nirmalla (Venray)

PS. food & lifestyle is mij zeer goed bevallen. Ik ben inmiddels 14.2 kilo kwijt. Ik voel me sterk en fit! Bij het eerste gesprek werd het traject wat ik zou gaan bewandelen duidelijk uitgelegd. Ik heb daarna ook meteen gezegd dat we dit moesten doen en zijn we diezelfde dag begonnen. Er is een grote keuze aan producten van PS. food & lifestyle, waardoor je eigenlijk elke week wel een ander menu voor jezelf kunt samenstellen.

Verhaal van Dido

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✅ Je hoort binnen 2 dagen van ons!