Veelgestelde vragen

Alle informatie in een overzicht

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt! Daarom vind je hier antwoorden op de meeste voorkomende vragen. Wanneer je op de vraag klikt, zal het antwoord of de uitleg verschijnen! Toch nog een vraag? Neem gerust +met ons op! We helpen je graag.

Wanneer je gaat afvallen met persoonlijke begeleiding heb je altijd deskundig advies bij de hand, sta je er niet alleen voor en heb je een stok achter de deur. Een stok die het beste met je voor heeft, jou begrijpt en jou op de juiste momenten weet te motiveren om door te gaan.

De meeste mensen zijn op zoek naar een betrouwbare en gezonde methode van afslanken, iets dat écht werkt… maar tegelijk ook lekker is en makkelijk is om vol te houden. Je streefgewicht behalen is vaak makkelijker dan het te behouden. Je kent het misschien wel, je hebt een aantal kilo’s eraf kunnen krijgen, maar na de eerste hap van iets lekkers val je snel terug in je oude patronen. Voordat je het weet ben je helemaal terug bij af. Het PS. food & lifestyle afslankprogramma is gericht op het behalen van je streefgewicht en het behouden ervan door een één jarig nazorg programma opgesplitst in 12 leerzame thema’s. PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld methode als gevolg van jarenlange ervaring en kennis. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Een hoop geld uitgeven voor een tijdelijk resultaat is ook geen aantrekkelijk idee. Je wilt het liefs zo snel mogelijk een blijvend resultaat maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier.

Deze obstakels kennen de ervaren diëtisten van PS. food & lifestyle maar al te goed. Het is daarom fijn om te weten dat PS. food & lifestyle géén dieet is! Het is een levensstijl waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Dit proces maak je stap voor stap mee onder langdurige persoonlijke begeleiding door de PS. food & lifestyle voedingscoaches van Into Beauty Venray. Een bijdragende factor aan het succesformule van PS. food & lifestyle, is dat het programma zo ontwikkeld is, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Dus ook al heb jij het super druk, ook al heb je weinig tijd om te sporten of om eten voor te bereiden, PS. food & lifestyle past ook bij jou!

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraatarm en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PS. food & lifestyle producten verrijkt met kalium (dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk), en met chroom (dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten), én we hebben de prebiotische vezel  inuline toegevoegd. Doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 g eiwitten per portie bevat, draagt PS. food & lifestyle bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.

Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Je hebt volop variatie om jouw ontbijt, lunch, diner en tussendoor samen te stellen!

Het PS. food & lifestyle afslankprogramma heeft 3 fases. Bij elke fase geldt het dat je 6 eetmomenten per dag hebt. Wij hebben een grote variatie aan producten, dus niet alleen maar repen en shakes. Op de PS. food & lifestyle gevulde schappen van Into Beauty vind je ook producten zoals, brood, pannenkoeken, pudding, zoute snacks, chips, koekjes, broodjes, pasta en rijst en nog veel meer!

Bekijk de video voor meer informatie!

Veelgestelde vragen

Doe ook mee!

En start vandaag

Ben je niet onder behandeling bij ons, maar wil je wel gebruik maken van PS. food & lifestyle? Plan dan een afspraak bij ons in. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen wij jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand bespreken zodat we een programma op kunnen stellen voor jouw persoonlijke situatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✅ Je hoort binnen 2 dagen van ons!