Deynique

Luxe verzorging

Gericht op huidverjonging en huidverbetering

Loading...

Over Deynique

Deynique is vooral bijzonder omdat het anders werkt dan andere cosmetica merken. Veel merken bestrijden de symptomen van een huidprobleem. Deynique pakt de oorzaak aan en stimuleert de huid om zelf weer actief te worden. De oorzaak aanpakken en niet alleen de symptomen bestrijden, vinden wij bij Into Beauty heel belangrijk. Wil je meer lezen over het totale verzorgingsconcept?

Klik hier om meer informatie aan te vragen!

Droge huid

Een droge huid is kenmerkend door de volgende ongemakken:

• Een gevoelige huid
• Jouw huid voelt gespannen, ongelijkmatig, ruw en rubberachtig aan
• Jouw huid ziet er geïrriteerd, schilferig of rood uit
• Jouw huid vertoont fijne lijntjes, ook wel droogtelijntjes genoemd

Wil je meer lezen over de oorzaken en behandeling van de droge huid? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Schoonheid door synergie

Je ziet het direct aan de huid als deze met DEYNIQUE verzorgd wordt

Synergie betekent het samenwerken van verschillende factoren om een gemeenschappelijk doel te bereiken. ‘Het geheel is meer dan de som der delen’ is een beroemde uitspraak van Aristoteles. Het effect van samenwerking is groter dan elk afzonderlijk deel ooit zou kunnen bereiken. Vanuit deze benadering realiseert het DEYNIQUEsysteem een buitengewoon beautyconcept. Into Beauty gelooft dat de dagelijkse huidverzorging thuis met versterkende preparaten en met huidvriendelijke voeding en beweging aangevuld. Genereer positieve synergie om jouw huidbeeld synergetisch jong en mooi houden.

Het natuurlijke huidverouderingsproces wordt afgeremd. De gezondheid wordt versterkt en een mooie huid wordt zichtbaar en voelbaar. Anders dan andere verzorgingsconcepten overtuigt het DEYNIQUEsysteem door zijn lange termijn werking als preventie anti-ageing.

Het doel is eenvoudig: je huid moet er in de komende vijf jaar beter uitzien dan vandaag. Een luxueus verzorgingsconcept dat niet alleen goed is voor je huid, maar je een geheel nieuw levensgevoel geeft. Met een gezonde en verzorgde huid voel je je immers mooier, prettiger en gelukkiger.

Perfecte verzorging: 66 Days

Verrijkt het leven, brengt vreugde, vermijdt risico’s

CRISISBERAAD VOOR DE SPIEGEL Onreinheden, dode huidcellen, diepe rimpels, ze kunnen ons behoorlijk ongelukkig maken. Onverbloemd laat de spiegel de realiteit zien: verkeerd verzorgd – wat nu? Doorgaan op dezelfde weg of het roer radicaal omgooien?

DIRECTE HULP IN 66 DAGEN HET 66 DAYS-concept biedt essentiële ondersteuning voor de huid. Allereerst wordt de hoornlaag op milde wijze ontdaan van dode huidcellen, waarna het regeneratieproces van de huid wordt geactiveerd Het 66 DAYS-concept is een kuurprogramma: stap voor stap – telkens een dagje verder.

HET IS TIJD, om de werkelijkheid onder ogen te zien. Als we halverwege de twintig zijn, zijn we er nog van overtuigd dat zelfs de ergste zonden geen sporen zullen achterlaten: doodmoe en zonder ons gezicht eerst schoon te maken naar bed, weinig aandacht voor verzorgingsproducten en lekker lang bruinen in de zon. Tien jaar later haalt het verleden ons in. Rond de dertig wordt onze huid steeds droger, verhoornt deze sneller en worden de eerste, blijvende rimpeltjes zichtbaar. En met veertig jaar zijn we niet alleen meer levenservaring rijker, maar helaas ook meer rimpels. Het is de hoogste tijd voor een perfecte huidverzorging. Er zijn tenslotte vandaag de dag genoeg mogelijkheden om onze huid te vitaliseren, te verstevigen of de eerste sporen van huidveroudering uit te wissen.

Deynique

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✅ Je hoort binnen 2 dagen van ons!

Contour verbeterende behandelingen & huidverzorging

Ontdek de mogelijkheden

Into Beauty is een gecertificeerd lifestyle center. Om onze klanten optimale resultaten te laten behalen met betrekking tot contourverbetering werken wij met twee zeer succesvolle afslankbehandelingen. Verder begeleiden wij je graag met de thuisverzorging voor je huid t onze professionele Deynique huidverzorging producten met als passie om zoveel mogelijk mensen mooi, gezond op gewicht en stralend door het leven te laten gaan.

Deynique