Certificeringen

Gecertificeerd PowerSlim voedingscoach

Voor deze certificering hebben Marly Litjens, Hans Litjens en Dominique Wilschut van Into Beauty met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Advanced Academy van PowerSlim gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

De Advanced Academy is een door het diëtistenteam van PowerSlim ontwikkelde opleiding en dient als vervolg op de Basic Academy. Deze opleiding gaat dieper in op voedingsleer, afslanken en de fase gewichtsbehoud.   Met het volgen van de Advanced Academy en het behalen van het bijbehorende examen, zijn Marly Litjens, Hans Litjens en Dominique Wilschut gekwalificeerd om afvallers te adviseren en begeleiden tijdens en na het behalen van het gewenste streefgewicht.

De afgelopen tijd heeft PowerSlim Nederland veel geïnvesteerd in het professionaliseren van haar voedingscoaches. Naast de Basic Academy, die men dient te volgen voordat men met het PowerSlim concept mag werken, is er nu dus ook de Advanced Academy.

Met deze certificering wil PowerSlim Nederland de kwaliteit van haar voedingscoaches waarborgen. Jaarlijks dienen de voedingscoaches zich opnieuw te certificeren. Om de twee jaar volgen zij opnieuw de Advanced Academy. Hiermee blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, afslanken en gewichtsbehoud.

Neem contact op