IntoBeauty in Venray

Hulp met afvallen

Wil je graag hulp met afvallen? Dan ben je aan het juiste adres bij Into Beauty. De voedingscoaches van Into Beauty begrijpen als geen ander dat het een hele stap is om te beginnen met afvallen. Vaak wordt er een hoop geld uitgegeven, voor maar een tijdelijk resultaat. Met de PS. Food & lifestyle methode ga je niet op dieet, maar werk je aan een gezondere levensstijl. Hierbij zal je dus niet minder gaan eten, maar anders en gezonder leren eten!

Als je kennis wilt maken met onze coaches, dan kan je hier een kijkje nemen.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afslanken Venray met Into Beauty

PS. food & lifestyle is een voedingsprogramma waarbij je jouw leefstijl gaat veranderen. De samenstelling van de PS. food & lifestyle producten zorgt ervoor dat naast het verliezen van vet, je spiermassa behoudt. Hierdoor blijft je stofwisseling hoog en het jojo-effect verleden tijd!

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraat arm en bestaat uit de beste zuivere ingrediënten. In de producten zit ook kalium, chroom en prebiotische vezel inuline. Daarbij zijn de afslank producten natuurlijk gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraat arme en eiwitrijke producten. Dit niet alleen repen en shakes maar ook brood, rijst, pasta, koeken, chips, pudding en meer.

PS. food & lifestyle

Hulp met afvallen | Into Beauty helpt u graag

De PS. Food & Lifestyle coaches zullen je stap voor stap begeleiden en je blijven motiveren. Wij gaan niet voor een tijdelijk resultaat, maar voor een langdurig resultaat. Het programma is zo ontwikkeld dat het in elke levensstijl past. Ook al heb je het super druk, ook deze levensstijl past bij jou! De producten die worden gebruikt zijn koolhydraatarm en bestaan enkel uit zuivere ingrediënten. Zo zijn de producten verrijkt met bijvoorbeeld kalium voor het in stand houden van een normale bloeddruk, chroom wat bijdraagt aan het in stand houden va neen normale bloedsuikergehalte en prebiotische vezel insuline. In onze winkel vindt je maar liefst meer dan 120 koolhydraadarme en eiwitrijke producten.  Zo heb je volop variatie!

Doe ook mee!

En start vandaag

Mocht je nog vragen hebben over de hulp die je krijgt met afvallen, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Onze coaches staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden en te motiveren naar een betere en gezondere levensstijl. Begin vandaag nog en neem contact op om een intake gesprek aan te vragen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp met afvallen