PS. Food & Lifestyle ervaring van Linda en Miranda.

Lees hieronder de verhalen van Linda en Miranda waarin zij delen hoe ze zijn afgevallen met de PS. Food & Lifestyle afslankmethode.

Voor
Na

Miranda (dochter):

“Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan. En zo ging het maar door. Van 85 kg naar 96 kg.

Nu stond ik daar weer, voor die confronterende spiegel. Ik dacht bij mijzelf: ‘Waar ben ik toch mee bezig? Is dit dan wat ik wil?’. En zo ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam uit bij mijn PS. food & lifestyle coach.

Na een kennismakingsgesprek en veel informatie ging ik naar huis. ‘Zal dit dan echt gaan werken?’ Ik vertelde het aan mijn moeder en die was reuze enthousiast. Dat leek haar ook wel wat. En zo zaten we daar een week later met z’n tweeën. Klaar voor een frisse start!”

Het viel me 100% mee

Linda Moeder): “We begonnen met het starterspakket, met daarin de producten en recepten voor de eerste week. Alles stap voor stap uitgelegd, en zo begonnen we. Het kon eigenlijk niet misgaan.

Zes eetmomenten op een dag, met de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle. Zoals crackers, pasta, muesli en heerlijke tussendoortjes. Aangevuld met veel groenten en verse producten.

Het viel me 100% mee, de verwachtte honger bleef uit. En al snel bleek met een testje dat mijn dochter en ik in ketose (vetverbranding) zaten. Super zo, lekker en gevarieerd eten en toch afvallen!”

Ik voelde me gelijk een stuk beter

Miranda: “De eerste 14 dagen vond ik best pittig. Ik moest echt even afkicken van de suikers. Maar het maakte me sterker en gaf me het gevoel: ‘Ik kan dit en dit wil ik! Ik wil weer gezond leven en lekker in mijn vel zitten’. Ik kreeg de smaak te pakken. Gezond en lekker eten, plus sporten. Ja, dan voel je je gelijk een stuk beter!

Linda: “Iedere week keek ik weer uit naar de afspraak met onze coach. Ze gaf ons allerlei tips en weetjes en hielp ons zo steeds weer verder in het traject. Ze nam de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Maar stelde ook gerust, relativeerde of moedigde juist aan om door te gaan.”

“Ons leefgewicht: 80 kg (Miranda) en 67 kg (Linda)”

Ook lekker zonder suiker

Linda: “Het verbaast me hoe lekker alles smaakt, nu ik minder suikers eet. Mijn smaak is beter geworden en ik geniet ook van ‘niet zoete’ dingen. Daar ben ik echt blij om.”

Het stond er echt…

Miranda: “En ja hoor daar was hij dan, het stond er echt… 80 kg op de weegschaal. Mijn streefgewicht is bereikt! Ik ben gewoon 16 kilo kwijt, wauw. Wat ben ik trots. Al is er nog steeds ongeloof, is het mij echt gelukt?

Ik voel mij inmiddels ook fitter en zit weer lekker in mijn vel. Ik kijk weer trots naar mijzelf in de spiegel!

Op gewicht blijven

Linda: “Nu we beiden ons streefgewicht hebben bereikt, is ons volgende doel om dit gewicht vast te houden. Met alles wat ik heb geleerd, vertrouw ik dat het me gaat lukken.

Wat ik echt heb veranderd in mijn eetpatroon is dat ik bij iedere maaltijd eiwitten en bij twee maaltijden ook groenten eet. Verder eet ik veel minder koolhydraatrijke producten. Maar ik gun mezelf af en toe ook iets lekkers. Een keer een koekje, een lekker toetje als ik uit eten ga of een taartje als er wat te vieren is.

Ik ben me ervan bewust dat het draait om balans, en dat ik keuzes moet blijven maken. Suikerrijke voeding blijft een grote verleiding. Deze verleiding weerstaan vraagt om na te denken bij wat ik eet. En niet gedachteloos dingen weg eten.”

Mijn tip voor jou

Linda: “Als tip aan anderen wil ik mee geven: vertel je omgeving dat je bezig bent om anders te gaan eten, om gezonder te worden. En er verder niet te veel aandacht aan geven. Als er dan argumenten komen waarom je dit niet zou hoeven doen, of hoe het anders of beter kan. Houd dan vast aan je eigen plan voor jezelf.

Voor iedereen die start: Ik wens je heel veel succes en gezondheid. Het is het zo waard!

Wil jij ook weer stralen?

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly en Hans

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.