IntoBeauty in Venray

Afslanken Limburg

Bij Into Beauty kunt u afslanken in Limburg onder begeleiding, met behulp van de PS. food & lifestyle methode. Onze jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat de PS. food & lifestyle producten in combinatie met persoonlijke begeleiding de beste manier is om succesvol af te slanken! Into Beauty is een PS. food & lifestyle centre en professionele schoonheidssalon onder één dak. Bij ons vindt u de persoonlijke begeleiding die nodig is om op uw ideale gewicht weer stralend door het leven te gaan.

Loading...

PS. food & lifestyle

Afslanken in Limburg met Into Beauty

De kracht van de PS. food & lifestyle producten is dat u de vetmassa verliest, maar de spiermassa niet. Hierdoor blijft de stofwisseling onverminderd hoog. De producten van PS. food & lifestyle worden gecombineerd met een stapsgewijze ondersteuning door een coach, richting een gezond voedingspatroon. De bedoeling is dat u dit in de rest van uw leven kunt toepassen en het jojo effect is hiermee voorgoed verleden tijd! Ons PS. food & lifestyle-team werkt al ruim 7 jaar met deze afslankmethode, en zij zien het als dé oplossing voor gecontroleerd afvallen en het behouden van uw ideale gewicht op de lange termijn.

Hoe werkt de afslankmethode?

Onze werkwijze

Wanneer u zich aanmeldt vindt er een uitgebreid intake gesprek plaats, waarin alle belangrijke zaken zoals de vetmassa en het BMI worden besproken. U gaat wekelijks naar een persoonlijk consult met uw coach. Hierin worden de metingen gedaan, en al uw vragen besproken worden. Uw coach kan u gepaste adviezen geven, zodat u gemotiveerd blijft om uw gezonde levensstijl door te zetten.

Doe ook mee!

En start vandaag

Voor meer informatie over Power Slim kunt u onze website bekijken, of vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag uw streef gewicht te bereiken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
afslanken limburg