Begeleiding bij afvallen

100% veilig!

Bij Into Beauty is het mogelijk om begeleiding bij afvallen te krijgen. Dit kan door gebruik te maken van de PS. food & lifestyle methode. Onze begeleiders beschikken over veel kennis en ervaring van de PS. food & lifestyle, waardoor zij de beste begeleiding kunnen bieden. Bij Into Beauty kan je voor verschillende behandelingen terecht. Zo voeren wij naast afval begeleiding ook nog behandelingen uit, zoals TC cryo- en Linfopress behandelingen. Verder verkopen wij ook nog producten van PS. food & lifestyle via onze webshop. U kunt hier gemakkelijk online rondkijken en de gewilde producten in de winkelmand stoppen. Lekker makkelijk toch!

Wilt weten of de PS. food & lifestyle methode iets voor u is? Neem dan gerust contact met ons op.

Loading...

PS. food & lifestyle

Into Beauty begeleiding bij afvallen

Het voordeel van afvallen met begeleiding is dat je er nooit alleen voor staat. De begeleiding van Into Beauty zal je altijd blijven motiveren, naar je luisteren en jou het beste advies geven. Veel mensen zoeken een afvaloplossing die snel en effectief is. Het nadeel hiervan is, dat je snel terug in je oude patroon kan vallen. Door gebruik te maken van het PS. food & lifestyle afvalprogramma leer je je streefgewicht te behalen, maar ook hoe je deze het best kunt behouden. Ook krijg je nog één jaar nazorg, zodat je niet terug valt op je oude methode. In deze nazorg worden 12 leerzame thema’s behandeld, waardoor je ermee leert omgaan.

De beslissing

PS. food & lifestyle

Om goed resultaat te behalen met de PS. food & lifestyle methode moet u 100% achter uw keuze staan. Wij begrijpen dat het idee van veel geld uitgeven voor een tijdelijk resultaat geen aantrekkelijk idee is. Daarom willen wij er ook duidelijk bij vermelden dat de PS. food & lifestyle methode géén afvalprogramma is, maar een programma waarmee je leert om een gezonde leefstijl op te bouwen.

Neem gerust contact op

Voor vragen of advies

Wilt u meer weten over onze begeleiding bij afvallen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Begeleiding bij afvallen