Voeding coach Venray

Persoonlijk begeleid

Wanneer je op zoek bent naar een voeding coach ben je bij Into Beauty aan het juiste adres. Into Beauty beschikt over meerdere voeding coaches. De voeding coaches van Into Beauty werken al meer dan 7 jaar met de afslankmethode: PS. food & lifestyle. De combinatie van PS. food & lifestyle en de persoonlijke begeleiding is de sleutel tot succes. Alle voeding coaches hebben de PS. food & lifestyle Academy gevolgd en zijn ervaren voedingsdeskundigen die je persoonlijk begeleiden tijdens het proces.

Loading...

PS. food & lifestyle

Voeding coach  Venray | Persoonlijke begeleiding

Allereerst zal je een intake gesprek hebben met jouw voedingscoach, hierin worden jouw wensen en doelstellingen besproken. Daarbij zullen we meteen je gezondheidstoestand bekijken en meten we de volgende gegevens op

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Op basis van deze resultaten en de gewenste doelstellingen kan er een passend advies worden gegeven of het afslank traject. Elke week vind er een consult plaats met jouw voeding coach waarbij de resultaten worden geanalyseerd en er gepraat kan worden over de voortgang. Het doel hierbij is om je te blijven motiveren waardoor je jouw doelstellingen gaat behalen.

De beslissing

PS. food & lifestyle

Het eetpatroon van PS. food & lifestyle is makkelijk te volgen. Het is geen dieet maar een levensstijl met maar liefst 6 eet momenten per dag. De producten van PS. food & lifestyle bestaan niet alleen uit repen en shakes maar ook uit; brood, pannenkoeken, koeken, pasta, rijst, chips, pudding en veel meer!

Wij vinden het belangrijk dat je na het behalen van jouw doelstelling op je streefgewicht blijft. Om deze reden blijven wij na het behalen van je doelstelling voor één jaar jouw voeding coach.

Neem gerust contact op

Voor vragen of advies

Wil jij afvallen en ben je geïnteresseerd in een voeding coach van Into Beauty in Venray? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Graag helpen wij jou met het behalen van jouw gewenste resultaten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voeding coach Venray