TC Cryo

Nieuw bij Into Beauty

Loading...

Ontdek nu TC Cryo

Bij Into Beauty

Ben je nieuwsgierig hoe de behandeling werkt, wat de resultaten en de kosten zijn, waarom we niet vriezen en waarom de TC Cryo zo uniek is? Hieronder proberen we antwoord te geven op al je vragen en mocht je toch nog nieuwe vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen en staan we je graag te woord!

Prijs
€100 per behandeling
Nu tijdelijk €75 voor een proefbehandeling

Kuur van 4 behandelingen
€375 voor een kuur van 4 behandelingen. Nu tijdelijk €275.00 voor een kuur van 4 behandelingen

Lees verder voor meer uitleg over de TC Cryo.

TC Cryo

Afslanken met de TC Cryo

Hoe gaat het in zijn werk?
Onze medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet en activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand! Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze methode tot 75% effectiever is dan vriezen!

Deze video legt het nog beter uit:

Er zijn vele behandelingen op de markt onder de naam Cryo of Cryolipolyse, maar buiten de benaming is er weinig overeenkomst!

TC CRYO vriest niet! = 100% veilig

Bij bevriezen worden ook de huid en zenuwen bevroren. Zo loop je mogelijk risico op blijvende gevoelloosheid en brandwonden. De TC Cryo vriest niet. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 – 41 °C)

Groot oppervlak

Wij kunnen met onze grote wraps bijvoorbeeld in een keer de buik inclusief lovehandles egaal behandelen! Zuignappen en koelblokken behandelen maar kleine gedeeltes tegelijk, zo ontstaan er grote onbehandelde tussenruimtes. De TC Cryo kent geen tussenruimtes en zorgt zo voor een mooi en egaal resultaat.

WISSELBADEN VOOR BESTE RESULTAAT
De TC Cryo schakelt in slechts 6 seconden tussen 6°C en 41 °C, het eeuwenoude wisselbaden effect. Dit zorgt voor het beste resultaat, betere doorbloeding en een stevigere en gezonder uitziende huid! Deze methode is tot 75% effectiever dan vriezen!

Medisch gecertificeerd

Onze apparatuur is medisch gecertificeerd door de welbekende TÜV (klasse IIa) en wordt volledig in Nederland geproduceerd!

Vrijwel Elke Zone Kan Worden Behandeld!

Bij bevriezen worden ook de huid en zenuwen bevroren. Zo loop je mogelijk risico op blijvende gevoelloosheid en brandwonden. De TC Cryo vriest niet. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 – 41 °C)Omdat we werken met 2 grote wraps (1 wrap is ruim 24 bij 33 centimeter!) kunnen we vrijwel elke zone met hardnekkig wit vet behandelen. De zachte wraps passen zich namelijk aan bijna elke ronding aan, en omdat we ze kunnen splitsen zijn we zeer flexibel! Zo worden ze bijvoorbeeld langs elkaar gebruikt om de gehele buikzone inclusief lovehandles te bedekken, maar kunnen de wraps los van elkaar bijvoorbeeld ook 2 heupen of armen bedekken! Deze afbeelding geeft een goed beeld van de verschillende zones.

De behandeling is zeer veilig en daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Wel zijn er uitzonderlijke gevallen zoals zwangerschap en koude-allergie. Ook kan een te hoog gewicht een reden zijn om de behandeling nog niet te doen omdat de kou niet zo goed kan doordringen. Een BMI hoger dan 33 komt bijvoorbeeld nog wel in aanmerking, maar dan wordt het heel belangrijk om met een aangepast dieet te gaan werken. Mocht je daar vragen over hebben kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen!

Introductie prijs
€100 per behandeling nu tijdelijk €75,00 voor een proefbehandeling

Kuur van 4 behandelingen
€375,00 voor een kuur van 4 behandelingen nu tijdelijk €275,00 voor een kuur van 4 behandelingen

Hoe ziet de behandeling eruit?

Comfortabel, zonder pijn

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen razendsnel wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee.
Tussen elke behandeling adviseren we een wachttijd van minstens 10 dagen zodat de behandeling een maximaal effect kan behalen. We adviseren ook om tijdens de kuurperiode zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en beweging. Dit is namelijk het perfecte moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en daarmee je resultaat aanzienlijk te verbeteren!
Omdat we niet vriezen kun je na de behandeling ook vrijwel direct weer alles doen! Je moet alleen even te wachten met zware inspanningen totdat je huid weer opgewarmd is.

TC Cryo

Video: De TC Cryo behandeling

Cellulite, Lipoedeem, Lymfoedeem

Wat houdt het in?

Cellulite

Cellulite heeft niets met overgewicht of leeftijd te maken (zelfs de slankste en jongste modellen kunnen het hebben). Het zijn vetophopingen onder de huid. We noemen het ook wel sinaasappelhuid (vet en putjes in de huid). Als het vet in het onderhuids bindweefsel toeneemt wordt de cellulite gevormd; 90% van de vrouwen krijgt er vroeg of laat last van. Cellulite ontstaat door een slechte doorbloeding en een slechte lymfecirculatie; hierdoor worden er minder afvalstoffen afgevoerd en minder voedingsstoffen aangevoerd van en naar de huid. Het proces wordt nog versneld door te weinig drinken en te weinig beweging. Met de TC CRYO wisselbadentherapie wordt de doorbloeding en lymfecirculatie gestimuleerd, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen weer herstelt. Het is erg belangrijk om de oorzaak van het probleem aan te pakken, let dus op uw voeding, drink en beweeg voldoende.

Lipoedeem

Lipoedeem of vetzwelling is een chronische aandoening. Het is een ophoping van vet en vocht.
Thermo Contrast Therapie met de TC CRYO kan de klachten verminderen. De wisselbadentherapie stimuleert het lymfesysteem en daarmee ook de vochtafvoer. De therapie zorgt voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Lipoedeem wordt hiermee niet genezen; de ophoping van vet is moeilijk te verminderen, maar de klachten zullen wel aanmerkelijk afnemen. Dit komt o.a. door het afnemen van de ophoping van vocht.

Lymfoedeem

Lymfoedeem is een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het weefsel als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Bijbehorende klachten zijn; zwelling, vermoeidheid en zwaar gevoel, pijn, beperkingen in de beweging en in zijn algemeenheid een beperking in het dagelijks functioneren.
Met de TC Cryo kan het oedeem worden behandeld door Thermo Contrast Therapie. De afwisseling tussen koude en warmte zorgt voor herhaaldelijke vasodilatatie (vaatverwijding) en vasoconstrictie (vaatsamentrekking) en activeert zo de werking van de vaten en de doorbloeding van het weefsel. De therapie stimuleert het lymfesysteem en daarmee ook de afvoer van lymfevocht. Bovendien vindt er een betere aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen plaats.

TC Cryo

REDULASTIQUE®

Ondersteunt het afslanken

Redulastique® is een gel die met zijn kenmerkende formule perfect aansluit bij de TC Cryo behandeling maar ook ideaal is voor dagelijks gebruik! Met werkzame stoffen zoals Carnitine, Caffeine en Hyaluronzuur wordt vetverbranding gestimuleerd en de huid egaler en strakker.

Ook adviseren we om elke Cryo behandeling af te sluiten met een korte massage met deze gel. Niet alleen vanwege de werking, maar ook omdat de massage de kou nog dieper in het weefsel brengt en daarmee het effect van de TC Cryo behandeling vergroot.
Gebruik: breng de gel ’s morgens en ’s avonds aan op een schone huid op de zones die je wenst te behandelen. Masseer de gel in totdat deze volledig geabsorbeerd is.

Verkrijgbaar bij Into Beauty voor €29,95

Meest gestelde vragen

TC Cryo

Jazeker, en er zijn ook goede resultaten waargenomen! Waar wel op gelet moet worden is als u last heeft van angina pectoris. Dit wordt ook weleens omschreven als “koude laken pijn” Als de vaten samentrekken, ontstaat er dan pijn op de borst. Als u deze ervaring niet heeft, of tijdens de behandeling ervaart, kan het gewoon behandelt worden.

Jazeker, geen probleem. De te trage stofwisseling van de schildklier zelf wordt niet positief beïnvloed door de behandeling, maar als daar de juiste medicatie voor wordt genomen, kan de cryo zeker helpen om wat vetranden weg te werken!

Zolang de trombose niet meer “manifest” is ofwel niet meer actief, kan er gewoon behandeld worden. Mocht je daar over twijfelen vraag dit dan na bij de arts of specialist. Ook het slikken van bloedverdunners is hierbij geen probleem.

Op de buik zeker niet! Behandelingen elders, zoals armen of benen kunnen wel uitgevoerd worden.

Behandeling is geen enkel probleem. Sterker nog, de hormonen die vrij komen bij de behandeling kunnen zelfs een positief effect op het gebruik van insuline! We hebben patiënten gehad die door deze behandeling substantieel minder insuline nodig hebben!

Als we het hebben over 1 zone dan bedoelen we bijvoorbeeld buik of billen, beide benen of armen of zadels of lovehandles.

Er wordt niets gesneden, geprikt of afgezogen, enkel gekoeld naar een temperatuur waar het weefsel prima tegen kan. De behandeling is daardoor niet schadelijk en ook niet pijnlijk. Het voor de eerste keer ervaren van de koude kan voor sommigen wel even schrikken zijn, maar het wordt al snel een vrij gevoelloze tinteling waardoor ook dit snel weg trekt.

Jazeker! De vetten worden al afgebroken maar door de snel wisselende temperatuur wordt ook nog eens de bloedsomloop gestimuleerd. Dit zorgt voor een strakkere on gezondere huid. De machine heeft zelfs een therapie instelling die specifiek voor cellulite-bestrijding ingezet kan worden.

De behandeling is niet schadelijk en daardoor kun je vrijwel direct weer aan de slag met de dagelijkse bezigheden. We raden wel aan om zware inspanningen even een uurtje achterwege te laten. De therapie eindigt namelijk met 15 minuten koude, waardoor de huid en spieren nog een tijdje wat stijf zullen zijn. Dat zorgt er wel weer voor dat het effect van behandeling nog een tijdje actief is.

De TC Cryo heeft een Duitse TUV Nord certificering, wat een van de strengste certificeringen is ter wereld! Buiten dat gaat het hier zelfs om een Medically Certified Class IIA certificering, wat betekent dat dit apparaat zelfs voldoet aan de strengste ziekenhuis eisen.

De behandeling is ook perfect voor mannen, en we zien bij mannen gelijke resultaten.

Dit hangt af van de grootte en aard van uw cystes. In dit geval moet u uw arts of behandelend specialist raadplegen of dit kan.

Een vraag?

Laat het ons weten!

Je kunt een afspraak maken of een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Liever direct iemand spreken? Bel naar: 0478-853355.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

✅ Je hoort binnen 2 dagen van ons!

Contour verbeterende behandelingen & huidverzorging

Ontdek de mogelijkheden

Into Beauty is een gecertificeerd PS. food & lifestyle center. Om onze klanten optimale resultaten te laten behalen met betrekking tot contourverbetering werken wij met twee zeer succesvolle afslankbehandelingen. Verder begeleiden wij je graag met de thuisverzorging voor je huid t onze professionele Deynique huidverzorging producten met als passie om zoveel mogelijk mensen mooi, gezond op gewicht en stralend door het leven te laten gaan.

TC Cryo