Begeleiding

Eén op één begeleiding met jouw voedingscoach

Naast begeleiding tijdens het afvallen is jouw gewenst gewicht op de lange termijn handhaven met gezonde voeding natuurlijk heel belangrijk! Een succesfactor om dit te realiseren is de persoonlijke begeleiding die wij bieden en aanraden tijdens jouw traject.

De PS. food & lifestylevoedingscoach is ook je stok achter de deur tijdens het afvallen die je oppept en je motiveert om vol te houden. Marly en Hans van ‘Into Beauty’ hebben de PS. food &lifestyle academy succesvol afgerond en geven professionele begeleiding. Na het volgen van de opleiding zijn zij PS. food & lifestyle gecertificeerd voedingsdeskundige. Naast het certificaat PS. food & lifestyle voedingsdeskundige, beschikt Marly, over het diploma ‘gewichtsconsulent’ en het diploma ‘natuurvoeding’.

De eerste stap om te zorgen dat jouw programma goed wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie, is om een afspraak te plannen voor een uitgebreid intakegesprek met een van de PS. food & lifestyle voedingscoaches van Into Beauty Venray. Jouw wensen, doelstellingen worden tijdens dit gesprek besproken. Maar ook je gezondheidstoestand. Denk aan:

  • Startgewicht

  • BMI

  • Vetmassa

  • Spiermassa

  • BMR (Stofwisselingssnelheid)

Consult

Iedere week kom je op consult voor een speciale meting waarbij jouw lichaamssamenstelling opnieuw wordt geanalyseerd. Je gaat samen met je PS. food & lifestyle voedingscoach in gesprek, stelt eventuele vragen en je krijgt advies waar je weer mee vooruit kan. Samen zorgen we ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat jij jouw doelstellingen succesvol kunt behalen.

Het PS. food & lifestyle programma is ook nog eens makkelijk om vol houden. Je geniet van 6 eetmomenten per dag, je hebt helemaal geen last van een zeurend honger gevoel, én je leert gaande weg hoe jij een gezond eetpatroon kunt integreren in jouw dagelijks leven… niet tijdelijk, maar gewoon voor altijd in balans.

Samen met jouw PS. food & lifestyle voedingscoach investeer je in een blijvend resultaat, want ook na het behalen van je streefgewicht, blijft je coach jou begeleiden tijdens het nazorg traject van een jaar.

Zij gingen je voor

Succesverhalen PS. food & lifestyle & IntoBeauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten en technieken op het gebied van huidverzorging.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

De ervaringen van Wendy & Debby

De ervaringen van Wendy & Debby