Into Beauty

Over ons

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten op het gebied van huidverzorging.

Loading...

Het team

Wij staan voor u klaar!

Marly en Hans. Sinds 2009 zijn wij gecertificeerd PS. food & lifestyle voedingscoaches en werken we met de afslankmethode die wij “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. “De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is onze kracht en sleutel tot succes”.  Met ons bedrijf Into Beauty gevestigd in Venray, begeleiden wij u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Over Ons

Marly Litjens

Gediplomeerde gewichtsconsulent, schoonheidsspecialiste en fitness instructrice. 41 jaar lang geniet ik al van het begeleiden van mensen met overgewicht, en het geven van diverse schoonheidsbehandelingen. Sinds 2009 werk ik met PS. Food & Lifestyle en ben er 100% van overtuigd dat het de makkelijkste manier is om toch verantwoord en snel je overgewicht kwijt te raken.

Het is echt mijn passie om mensen te begeleiden naar hun ideaal gewicht, en dit behaald resultaat door een gezonde levensstijl te behouden. Iedereen heeft het recht om zich mooi en gezond te voelen.”

Over Ons

Hans Litjens

Met mijn achtergrond als triathleet, en jaren ervaring als gediplomeerde fitnessinstructeur is mijn kennis op dit vlak  een toegevoegde waarde voor het Into Beauty team. Daarnaast ben ik een gekwalificeerde PS. Food & Lifestyle voedingscoach en leefstijlcoach.

“Mijn doel is immers om mensen te begeleiden naar een mooi en vooral gezond leven”.

Zij gingen je voor

Succesverhalen PS. food & lifestyle & IntoBeauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten van Deynique op het gebied van huidverzorging.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

Na al van alles geprobeerd te hebben, had ik niet gedacht nog iets te vinden dat zo goed bij mij zou passen. Maar het is er echt! Het belangrijkste element is toch echt de persoonlijke begeleiding, de producten zijn namelijk erg lekker en met de voedingsschema’s heb je een extra houvast. De fijne coaching van mijn coach heeft het nog wel een stuk makkelijker gemaakt.

Verhaal van Mandy

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PowerSlim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. 

Verhaal van Tonny