Into Beauty

Over ons

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten op het gebied van huidverzorging.

Afslanken met PowerSlim
Loading...
Het team

Wij staan voor u klaar!

Marly, Hans en Dominique. Sinds 2009 zijn wij gecertificeerd PS. food & lifestyle voedingscoaches en werken we met de afslankmethode die wij “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. “De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is onze kracht en sleutel tot succes”.  Met ons bedrijf Into Beauty gevestigd in Venray, begeleiden wij u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Marly Litjens

Gediplomeerde gewichtsconsulent, schoonheidsspecialiste en fitness instructrice. 41 jaar lang geniet ik al van het begeleiden van mensen met overgewicht, en het geven van diverse schoonheidsbehandelingen. Sinds 2009 werk ik met PS. Food & Lifestyle en ben er 100% van overtuigd dat het de makkelijkste manier is om toch verantwoord en snel je overgewicht kwijt te raken.

Het is echt mijn passie om mensen te begeleiden naar hun ideaal gewicht, en dit behaald resultaat door een gezonde levensstijl te behouden. Iedereen heeft het recht om zich mooi en gezond te voelen.”

Hans Litjens

Met mijn achtergrond als triathleet, en jaren ervaring als gediplomeerde fitnessinstructeur is mijn kennis op dit vlak  een toegevoegde waarde voor het Into Beauty team. Daarnaast ben ik een gekwalificeerde PS. Food & Lifestyle voedingscoach en leefstijlcoach.

“Mijn doel is immers om mensen te begeleiden naar een mooi en vooral gezond leven”.

Dominique Wilschut

a.k.a  Kaiyann Isa van Cosmique Focus

Voeding en leefstijl coaching doe ik al met veel plezier bij Into Beauty  sinds 2011 als PS. Food & Lifestyle coach. Ook heb ik mijn eigen Holistisch Life Coaching bedrijf, Cosmique Focus. Coaching is écht al een van mijn grote passies waar ik al sinds 2008 ervaring in heb.

Ik geniet ervan om te zien hoe iedereen gaande weg met hun nieuwe gezonde leefstijl meer vitaliteit uitstraalt en steeds meer vanuit hun eigen kracht gaan leven. Mijn ervaring in de fitness wereld en met gezonde voeding maakt dat ik er van geniet om met anderen te delen gedurende hun PS. Food & Lifestyle traject hoe ze grote transformaties in hun leven kunt verrichten, om echt blijvend gezonde gewoontes eigen te maken en er ook nog oprecht van te houden.

Ik ben ook schoonheidsspecialiste, en ik geloof in schoonheid van binnen en van buiten. Een van mijn belangrijkste levensmotto’s is “waar een wil is, is een weg” en ik geloof dat we alles kunnen bereiken wat we echt willen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Bij Into Beauty bieden we graag de ondersteuning die je nodig hebt!

Zij gingen je voor

Succesverhalen PS. food & lifestyle & IntoBeauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de afslankmethode van PS. food & lifestyle en draagt bij aan huidverbetering door het gebruik van vooruitstrevende producten van Deynique op het gebied van huidverzorging.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

Succesverhalen ontdekken
Contact opnemen

Na al van alles geprobeerd te hebben, had ik niet gedacht nog iets te vinden dat zo goed bij mij zou passen. Maar het is er echt! Het belangrijkste element is toch echt de persoonlijke begeleiding, de producten zijn namelijk erg lekker en met de voedingsschema’s heb je een extra houvast. De fijne coaching van mijn coach heeft het nog wel een stuk makkelijker gemaakt.

Verhaal van Mandy

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PowerSlim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. 

Verhaal van Tonny