Hulp bij afvallen

Ontdek het nu

Wil je hulp bij afvallen? Dan ben je bij de coaches van Into Beauty aan het juiste adres! Samen met jouw aangewezen coach ga je ontdekken hoe je jouw leefstijl kunt vasthouden en doorzetten. Al onze coaches hebben de PS. food & lifestyle academy succesvol afgerond en kunnen professionele begeleiding bieden. Het is belangrijk dat het plan afgestemd wordt op jouw persoonlijke situatie. Dit betekend dat we gaan kijken naar jouw persoonlijke doelen, wensen, maar natuurlijk ook jouw gezondheid.

Wil je een afspraak maken om kennis te maken met één van onze coaches? Neem dan contact met ons op.

Loading...
PS. food & lifestyle

Hulp bij afvallen | PS. food & lifestyle afslankprogramma

Het PS. food & lifestyle afslank programma is een methode die is ontwikkeld door diëtisten. Het programma is gericht op het behalen van jouw doel (streefgewicht) en het behouden hiervan. Om te zorgen dat je deze leefstijl blijft volhouden krijg je na het traject nog een één jarige nazorg programma. Deze is opgesplitst in 12 leerzame thema’s. Dit programma is opgesteld, omdat vaak gemerkt is dat mensen terug vallen op hun oude patroon. Wat natuurlijk niet gek is.

Het is belangrijk om te weten van PS. food & lifestyle géén dieet is! Het is juist een programma om je leefstijl te herontdekken en anders te leren eten. Door de begeleiding leer je dit vol te houden. De producten die bij PS. food & lifestyle horen zijn koolhydraatarm. Dit betekend dat onze producten alleen zijn gemaakt van de beste zuivere ingrediënten.

Doe ook mee!

En start vandaag

Wil je hulp bij afvallen en zoek je hiervoor de juiste begeleiding? Neem dan contact op met Into Beauty of maak een afspraak. Samen met één van onze coaches gaan we kijken welke begeleiding het beste bij jou past. Hopelijk zien we jou snel bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp bij afvallen