TC Cryo behandeling

100% veilig!

Ben je benieuwd naar de TC Cryo behandeling? Neem dan eens een kijkje op de website van Into Beauty! Hier leggen wij de nodige informatie uit van hoe de behandeling in zijn werk gaat. Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies te geven. Samen kijken jullie naar welke zones er behandeld kunnen worden en wat de mogelijke resultaten zullen zijn.

Op onze webpagina staan onze veel gestelde vragen over de behandeling. Neem eens een kijkje!

Loading...

TC cryo

TC Cryo behandeling | Hoe werkt het?

Met deze behandeling wordt de huid en het vet juist niet bevroren. Met deze methode worden de cellen juist geactiveerd om het hardnekkige witte vet om te zetten in energie. Ook wordt hierbij de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd. Naast dat de centimeters worden verloren op de behandelde plekken, zorgt het ook voor een stevigere en strakkere huid. Dit komt doordat een groot deel van de aanwezige bruine vetcellen tijdens de behandeling verbrand zullen worden.

Wat maakt de TC Cryo behandeling zo uniek?

Het unieke van deze behandeling is dat het 100% veilig is. Dit komt doordat er geen gebruik word gemaakt van bevriezing of extreme warmte. Er is dus geen kans dat je brandwonden of eventuele gevoelloze plekken oploopt. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van temperaturen die wisselen van de 6 tot 41 graden. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van grote zachte wraps. Dit betekend dat er grotere oppervlaktes in één keer meegenomen kunnen worden. Je hebt hierbij dus niet de kans dat er kleine tussenruimtes ontstaan die overgeslagen zijn.

Neem gerust contact op

Voor vragen of advies

Mocht u dus contact op willen nemen voor de TC cryo behandeling, dan kunt u ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tot snel bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
TC Cryo behandeling