TC Cryo Limburg

Afslanken Venray

Ben je geïnteresseerd in de TC Cryo Limburg behandeling? Maak dan een afspraak bij Into Beauty! Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de TC cryo behandeling. Ben je nieuwsgierig hoe zo een behandeling in zijn werk gaat? Of welke zones er behandeld kunnen worden? Neem dan eens een kijkje op onze TC Cryo pagina. Hier worden de veel gestelde vragen al voor jou beantwoord!

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Loading...

TC Cryo

TC Cryo Limburg | Wat maakt deze behandeling uniek

Één van de voordelen van een TC Cryo behandeling is dat de huid en het vet niet worden bevroren. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van veilige temperaturen van tussen de 6 en 41 graden. Zo heeft u geen kans op brandwonden of eventuele gevoelloze plekken. Een ander voordeel is dat je met deze behandeling grotere oppervlaktes in één keer kunt behandelen. Dit betekend dat er geen tussenruimtes nodig zijn, waardoor je een mooi egaal vlak creëert.

Hoe ziet de behandeling eruit

TC Cryo

De TC Cryo behandeling is geheel pijnloos en laat dus geen schade achter. Tijdens de behandeling lig je ongeveer een uurtje in de stoel waarbij er zachte wraps op de plaats liggen waar besproken is. De vloeistof dat zich in de wraps bevindt wisselt van temperatuur. Deze zullen wisselen tussen de 6 en 41 graden. Tijdens de behandeling kan je lekker genieten van een kopje of thee.

Neem contact met ons op

Voor vragen of advies

Heb je nog vragen over de TC Cryo Limburg behandeling? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wil je ons liever persoonlijk spreken? Dat kan door te bellen naar 0478-853355. We hopen je snel te zien bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
TC Cryo Limburg