TC cryo kosten

100% veilig!

Bent u benieuwd naar de TC cryo kosten? Neem dan gerust eens contact op met Into Beauty. Wij kunnen u alles vertellen over de TC cryo behandelingen en de kosten ervan. Ook kunnen wij u persoonlijk advies geven over welke zones u mogelijk kunt aanpakken en wat de verwachte resultaten zijn.

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij uitvoeren. Dan kunt u dat hier vinden.

Loading...

TC cryo

Wat zijn de TC cryo kosten?

Bij Into Beauty kunt u terecht voor uw TC cryo behandelingen. De kosten van de behandelingen kunnen verschillende door de keuze aan zones die worden aangepakt. De prijs per behandeling kost 100 euro. U kunt ervoor kiezen om een pakket van vier behandelingen te nemen. Hiermee bent u goedkoper uit, omdat u dan maar 375 euro betaald.

Het is goed om vooraf een plan te maken van welke zones u wilt dat aangepakt worden. Onze deskundige helpt u hier graag bij.

Hoe ziet een behandeling eruit?

TC cryo

De behandeling zelf zal rond de 55 minuten in beslag nemen. Tijdens de behandeling ligt u in een heerlijke stoel waar u gewoon nog van alles kunt doen. U kunt ontspannen een magazine lezen of gewoon genieten van een kopje koffie of thee. Bij de behandeling worden verschillende wraps op de besproken lichaamsdelen gelegd. In de wraps zit een vloeistof. De vloeistof wisselt tijdens de behandeling van temperatuur. Dit gaat van 6 graden naar 41 graden. Misschien dat het in het begin een beetje onwennig voelt, maar na verloop van tijd zal het wennen.

Neem gerust contact op

Voor vragen of advies

Heeft u nog vragen over de TC cryo kosten? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij geven u graag meer informatie over de behandeling en de kosten ervan. Tot snel bij Into Beauty!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
TC cryo kosten