Dit is het succesverhaal van Nellie Verhaeg (57 jaar), een prachtige energieke vrouw die meer positieve energie dan ooit uitstraalt. Nellie heeft een zeer bijzondere weg bewandeld naar een gezond lichaam en levensstijl. Ze vertelt ons hoe het allemaal is begonnen en neemt ons mee in het inspirerende verhaal van al haar overwinningen…

“Voordat ik met PowerSlim begon was ik al 2 jaar bezig bij een diëtiste, maar mijn gewicht bleef de hele tijd schommelen. Vanwege hartklachten kwam ik ook nog onder behandeling bij een cardioloog en moest ik door middel van het aanpassen van mijn leefstijl en voedingspatroon mijn conditie verbeteren. Op eigen verzoek kreeg ik een aantal maanden de tijd om dit zelf te proberen, anders moest ik naar een obesitas kliniek.

Ik kwam toen een artikel van Into Beauty Venray tegen over het PowerSlim programma. Ik maakte direct een afspraak om het eens een kans te geven, maar bij mezelf dacht ik wel: ‘eerst zien en dan geloven’. In januari 2018 ben ik begonnen.”

 

 

 

Wat heb je allemaal sinds januari bereikt?

“Ik ben super trots en blij dat ik in 7 maanden tijd 26 kg ben afgevallen, ik voel me echt fantastisch! Zelfs van de huisarts heb ik te horen gekregen: ‘Jij bent het uithangbord van een gezond leven!’. Ik heb bewezen dat je lichaam en geest kunnen herstellen door het aanpassen van je leefstijl en gewoonten. Mijn bloeddruk was veel te hoog, maar die is nu weer in orde. Zelfs mijn suikerwaarden zijn nu helemaal goed, als ik dit de komende 5 jaar zou houd dan ben ik officieel geen suikerpatiënt meer!”

Hoe heb jij jouw PowerSlim afslanktraject ervaren?

“Over het algemeen heb ik het als super makkelijk ervaren. Een groot voordeel is dat ik heerlijk kan eten én afvallen, wat een luxe! Er zijn weinig dingen die ik niet lust uit het PowerSlim assortiment. Natuurlijk had ik wel eens een moeilijk moment, mijn valkuil is dan echte chocolade, maar ook deze momenten heb ik overwonnen. Eerlijk gezegd proef ik bijna geen verschil tussen de chocolade van PowerSlim en gewone chocolade. Ik was ook zo blij met de Chunky melkchocolade repen, ze waren mijn verwenmomentjes van de dag!”

Hoe was het voor je om tijdens de zomermaanden met afvallen bezig te zijn?

“Zelfs bij zomerse BBQ’s kon ik heerlijk genieten! Er is eigenlijk zoveel wat ik wél mag eten, ik heb nooit honger gehad. Het fijne is dat ik steeds begeleid werd, waardoor ik leerde welke keuzes ik het beste kon maken. Daardoor kon ik heerlijk eten en had ik genoeg op mijn bord. Ik merk wel dat ik nu extra veel geniet van lekker gezond eten.”

Wat waren voor jou de mooiste momenten van de afgelopen 7 maanden?

“Ik heb wel een paar momenten die er voor mij extra uit springen. Mijn eerste mijlpaal was toen ik in de eerste week al 3,3kg was afgevallen. Ik merkte meteen dat ik meer lucht kon krijgen en verbaasde me over wat een verschil dat maakte.

Nog een highlight was toen mijn 17-jarige zoon de opmerking maakte dat ik geen ‘mama spek’ meer had, dat vond ik zo grappig om te horen! En het klopt inderdaad, ik heb al mijn kleding in grote maten gewoon weggegeven. Mijn man moedigde mij aan om alles weg te doen, en ik moet zeggen: het voelde heerlijk!

In het verleden ben ik door medicijngebruik 30 kg aangekomen, maar toen heb ik mijn kleding in maat 40/42 toch bewaard. Nu ben ik 26 kg kwijt, maar ik draag maat 38/40! Wat bijzonder om te ervaren dat ik door het afvallen met PowerSlim inderdaad een heel ander figuur heb gekregen, omdat ik vooral vetten ben kwijtgeraakt! Mijn gewicht is bijna hetzelfde als toen, en toch is mijn oude kleding aan de grote kant.”

Hoe heb je de steun uit jouw omgeving ervaren?

“De steun, maar vooral ook het enthousiasme van Marly, Hans en Dominique heeft mij echt veel energie gegeven. Elke week keek ik uit naar mijn weegmoment, ik voelde mij zo welkom en op mijn gemak bij Into Beauty. Mijn man heeft me ook heel erg gesteund. Ik had natuurlijk vaker gelijnd, dus hij was wel benieuwd hoe het deze keer zou lopen. Iedere week was hij oprecht geïnteresseerd in hoe mijn weegmoment was geweest, hij is ook heel trots op mij!”

Hoe kijk jij nu tegen het gewichtsbehoud en nazorgfase aan?

“Nou, ik ben er voorzichtig mee om te zeggen dat ik nooit meer zal aankomen. Ik heb dit in het verleden ook geroepen en toch is het mij overkomen. Het verschil nu is dat ik zeker een jaar lang het nazorgtraject ga volgen. Ik weet dat dit essentieel is. Ik ben zeer gemotiveerd om mijn gewicht stabiel te houden, ook omdat het van belang is voor mijn gezondheid en vooral mijn hart. Ik loop iedere dag 30 minuten en dit ga ik erin houden. Ik voel me nu zo heerlijk, dat is mij veel te veel waard om zomaar weg te gooien. Nog een grappig detail is dat ik net als vroeger bijna weer mijn been in mijn nek kan leggen, haha!

Er is nog iets wat ik graag wil zeggen, en dat is dat ik PowerSlim echt aan iedereen zou aanbevelen. Het zijn niet de goedkoopste kilo’s om af te vallen maar ik heb het er zeker voor over want het is een totaalpakket, perfect in elkaar gezet van begin tot einde. Het is ook keuzes maken, je kunt kiezen om een keer uitgaven aan een vakantie te besparen en het te investeren in je gezondheid en je lekker in je vel voelen. Ik vind eigenlijk dat dit vergoed zou moeten worden door zorgverzekeraars, want ik ben toch het bewijs dat het écht werkt!”

>> Bekijk het hele verhaal van Nellie hier <<