Re-boost pakket ervaring van Yvonne.

Lees hieronder het verhaal van Yvonne waarin zij deelt hoe ze haar extra kilo’s is kwijtgeraakt met het Re-boost pakket.

Voor
Na

In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt

Met het Re-boost pakket had ik binnen 2 weken weer mijn gezonde eetpatroon

Een aantal jaren geleden volgde ik bij mijn coach het PS. food & lifestyle programma. Al snel verloor ik binnen no time gewicht.

Ondanks mijn succes hield ik mijn gezonde levensstijl niet helemaal vol. Helaas liet ik af en toe de teugels weer een beetje vieren.

Op dat moment dacht ik: “Ik ben prima zoals ik ben”, maar eigenlijk hield ik mezelf voor de gek. Stiekem zat ik totaal niet lekker in mijn vel en zo kwam ik toch weer een paar kilo aan.

Mijn eetpatroon en levensstijl

Dit voorjaar trok ik een aantal zomerjurkjes uit mijn kast. ‘Dit kan echt niet meer!’ dacht ik. Dus dook ik achter mijn laptop om het ene kledingstuk na het andere te bestellen. Twee weken lang kwamen er allerlei pakketjes met kleding binnen. Maar deze jurkjes stonden mij veel minder mooi dan diegene in mijn kast.

Toen besefte ik: ‘Ik moet niet mijn garderobe aanpassen. Ik moet mijn eetpatroon en levensstijl aanpassen’. Ik heb mijn coach weer gebeld en die vertelde mij over het Re-boost pakket.

Re-boost pakket

Ik ben meteen met het Re-boost pakket gestart. Het Re-boost programma duurt twee weken. Voor iedere week heb je een box met daarin een weekmenu en 7 handige dagdoosjes.

In de dagdoosjes vind je 5 koolhydraatarme producten voor één dag. Het zijn gemakkelijke en lekkere producten. Met ’s avonds een lekker recept voor het avondeten, waar mijn gezin ook gewoon van kon eten. Ideaal toch?

Weer herpakken na een periode

Soms zijn er momenten dat ik het lastig vind om mijn gezonde levensstijl door te zetten. Bijvoorbeeld tijdens een drukke periode of in de vakantie. Als ik na zo’n periode mijn gezonde eetpatroon weer wil oppakken, vind ik het fijn dat ik kan kiezen voor het Re-boost pakket.

Het gaat vaak maar over een paar kilo die ik weer kwijt wil. Maar in mijn hoofd zijn die kilo’s heel zwaar en moeilijk. Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Als ik kijk naar hoe ik me tijdens het Re-boost programma voel én daarna, weet ik weer waarom dit zo waardevol is!

Ik kan het Re-boost pakket iedereen aanraden! Mocht je nog twijfelen, dan kan ik alleen maar adviseren: neem contact op met je coach. De begeleiding en positieve motivatie is super!

Interesse in het Re-boost pakket?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly en Hans

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.