PS. Food & Lifestyle ervaring van Eline.

Lees hieronder het verhaal van Eline waarin zij deelt hoe ze is afgevallen met de PS. Food & Lifestyle afslankmethode.

Voor
Na

“Ik kreeg weer structuur en balans in mijn dag”

De eerste kennismaking met PS. food & lifestyle Ik denk dat het ondertussen ongeveer 4 jaar geleden is dat ik voor het eerst ben gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik verloor 15 kg en ben toen gaan stabiliseren. Ik heb dit gewicht lang kunnen behouden, maar tijdens mijn zwangerschap ben ik tussen de 18 à 20 kg aangekomen.

De perfecte timing

Toen mijn zoontje bijna 1 jaar was, wilde ik echt iets nieuws proberen om mijn huidige routine te doorbreken. De motivatie was er opnieuw. Door de rush in het dagelijkse leven vergeet je jezelf soms wel eens. Ik koos opnieuw voor PS. food & lifestyle omdat ik eerder zo’n goede ervaring had: de persoonlijke aanpak van mijn coach, lekkere producten en niet te vergeten het resultaat dat ik behaalde.

Ik kreeg van mijn coach de kans om met het Re-boost programma aan de slag te gaan. Het uittesten van het pakket kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik sta gelukkig in het leven, maar ik voelde mij zeker niet fit en energiek. Ook was het mij nog niet gelukt om op mijn startgewicht van vóór mijn zwangerschap te komen. Terwijl ik wel een fitte moeder wil zijn die het moederschap niet als excuus wil gebruiken om met de extra kilo’s opgezadeld te zitten. Zonder te twijfelen nam ik de beslissing om ja te zeggen en het ­Re-boost programma een kans te geven.

Het Re-boost programma

Door de dagdoosjes uit het pakket kreeg ik weer structuur en balans in mijn dag. Ik heb genoten van de eenvoudige en lekkere recepten en na iedere maaltijd was ik verzadigd. Ik vond het Re-boost programma perfect om te volgen, ook met mijn drukke levensstijl (fulltime werk en een jong gezin). Ik ben in 14 dagen tijd maar liefst 4 kg verloren, en dat zonder intensief te sporten (slechts 1x in de week zwemmen).

Hoe ben je na het Re-boost pakket weer verder gegaan?

Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om het Re-boost programma te volgen. Het was een duwtje in de juiste richting die ik na een hectische periode, op het vlak van gezin en werk, nodig had. We zijn er nog niet, maar waar een wil is, is een weg. Ik voel me in ieder geval al veel energieker. Ik ben inmiddels overgeschakeld naar het gewone PS. food & lifestyle programma en probeer wekelijks mijn weegmomenten in te plannen. Mijn behaalde resultaat wil ik zeker behouden en we blijven resultaatsgericht verder gaan.

Mijn tip voor jou

Het Re-boost programma is een geweldige manier om opnieuw gemotiveerd te raken en op korte termijn meer energie te krijgen. Starten is makkelijk en vandaag is daar een goede dag voor.

Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly en Hans

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.