PS. Food & Lifestyle ervaring van Indy.

Lees hieronder het verhaal van Indy waarin zij deelt hoe zij is afgevallen met de PS. Food & Lifestyle afslankmethode.

Meld je nu zelf aan voor een intakegesprek en maak kans op een make-over en fotoshoot t.w.v. € 750,-

Profiteer nu van de actie!
Voor
Na

Ik ben Indy en ik ben 19 jaar oud. Al een paar jaar was ik bezig met het proberen om af te vallen. Vaak lukte het mij wel om wat kilo’s kwijt te raken, maar uiteindelijk kwamen de kilo’s er toch weer aan, omdat ik weer terugviel in mijn oude eetgewoontes. Het vasthouden van mijn behaalde gewicht kreeg ik maar niet voor elkaar. Door mijn gewicht voelde ik me vaak onzeker en energieloos.

Afgelopen April heb ik een zware kaakoperatie gehad. Voor mijn operatie had ik mij voorgenomen om na de operatie weer een poging te gaan doen om te gaan afvallen. Een paar weken erna heb ik een afspraak gemaakt bij Marly voor een intakegesprek om te beginnen met PS. Food and lifestyle. Tijdens dit gesprek kwam ik er al gauw achter dat veel structuur en duidelijkheid was, over wat je wel en wat je juist niet moest eten. Dit was precies wat ik nodig had, om de knop om te kunnen draaien.

Door al deze structuur, duidelijkheid en de adviezen van Marly, is het mij nu gelukt om in totaal 16,3 kilo kwijt te raken. Iets waarvan ik voor mijn operatie alleen maar van kon dromen.

Ik vond bijna alle PS. Food and lifestyle producten lekker en hierdoor heb ik eigenlijk geen moeilijke momenten gehad, zelfs niet als ik op mijn werk alleen maar friet en snacks stond te bakken.

Tijdens mijn traject ben ik ook vakantie geweest. Waar ik op het begin heel erg tegen op keek, maar na dit goed besproken te hebben met Marly, is het mij zelfs gelukt om tijdens de vakantie af te vallen. En natuurlijk heb ik ook gewoon kunnen genieten zonder al te veel aan het eten te denken.

Na mijn vakantie heb ik gelijk de draad weer opgepakt om de laatste kilo’s naar mijn streefgewicht af te kunnen vallen. En dat is nu gelukt!

Ik voel me nu veel fitter en ben heel stuk zekerder van mezelf geworden.

Dank jullie wel!!!

Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.