Weet je wat we echt vaak horen van startende PS’ers?

Hoe ze een punt bereikt hebben dat het tijd is om echt beter voor zichzelf te zorgen!

Het leven is al zo druk en vol met eisen, zowel van jezelf, als dat wat je werk, relaties, familie- en sociaal leven van je eist. Soms kun je jezelf verliezen in alle chaos, en is zorgen voor jezelf geen top prioriteit meer. Dat kan ervoor zorgen dat je verzeilt raakt in “overleven” in plaats van “voluit leven”!

Lees meer

“Het komt wel een keer”, of “Morgen ga ik er weer voor”, houdt je misschien even hoopvol, maar elke dag is weer bijna hetzelfde, en het kiezen voor jezelf, je gezondheid, dat je lekker in je vel zit en energiek voelt… komt eigenlijk gewoon nog steeds niet.

Kun jij je voorstellen hoe fijn het voelt wanneer je stopt met twijfelen en uitstellen, en kiest voor jezelf? Dat je een afslankprogramma volgt wat voedzaam en lekker is, en ook nog je vetverbranding volledig aanzet? Een programma dat wetenschappelijk onderbouwt is en bestaat uit specifieke fases, om ervoor te zorgen dat je nieuwe leefstijlgewoontes aanleert. Hoe anders zou het zijn om onder professionele begeleiding af te vallen, waar je niet alleen een stok achter de deur hebt, maar ook nog iemand waar je altijd terecht kan met je vragen en voor advies.

Ontdek wat het PS. Food & Lifestyle afslank programma jouw te bieden heeft, en maak nu een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Wij helpen je graag!

PS. Food & Lifestyle biedt de uitkomst

Bij PS. Food & Lifestyle center Into Beauty vinden we het belangrijk dat je met een goed gevoel in de spiegel kan kijken! Niet alleen omdat je fantastisch eruit ziet, maar omdat je weer in je eigen ogen ziet dat je straalt en dat het van je gezicht af te lezen is dat je lekker in je vel zit. Het is belangrijk dat je weer jouw zelfvertrouwen gaat opbouwen en dat je goed voelt over de keuzes die je maakt en dat je merkt dat je gezondheid vooruit gaat. Dit is dan ook de kracht van onze begeleiding samen met jouw kracht om ervoor te gaan!

Wij vertellen jou graag meer over hoe wij jou kunnen begeleiden met de PS. Food & Lifestyle afslank methode gedurende drie specifieke fases en een nazorgtraject. Al meer dan 12 jaar begeleiden we onze klanten naar een gezond gewicht en lichaamssamenstelling, en een gezond leefstijl.
Wil je ook met ons een vrijblijvend informatie gesprek inplannen, neem dan gerust contact op…..

Hoe werkt PS. Food & Lifestyle?
Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.