PS. food & lifestyle

Hoe werkt de afslankmethode?

Wanneer je gaat afvallen met persoonlijke begeleiding heb je altijd deskundig advies bij de hand, sta je er niet alleen voor en heb je een stok achter de deur. Een stok die het beste met je voor heeft, jou begrijpt en jou op de juiste momenten weet te motiveren om door te gaan.

De meeste mensen zijn op zoek naar een betrouwbare en gezonde methode van afslanken, iets dat écht werkt… maar tegelijk ook lekker is en makkelijk is om vol te houden. Je streefgewicht behalen is vaak makkelijker dan het te behouden. Je kent het misschien wel, je hebt een aantal kilo’s eraf kunnen krijgen, maar na de eerste hap van iets lekkers val je snel terug in je oude patronen. Voordat je het weet ben je helemaal terug bij af. Het PS. food & lifestyle afslankprogramma is gericht op het behalen van je streefgewicht en het behouden ervan door een één jarig nazorg programma opgesplitst in 12 leerzame themas. PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld methode als gevolg van jarenlange ervaring en kennis. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

PS. food & lifestyle

De beslissing

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Een hoop geld uitgeven voor een tijdelijk resultaat is ook geen aantrekkelijk idee. Je wilt het liefs zo snel mogelijk een blijvend resultaat maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier.

Deze obstakels kennen de ervaren diëtisten van PS. food & lifestyle maar al te goed. Het is daarom fijn om te weten dat PS. food & lifestyle géén dieet is! Het is een levensstijl waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Dit proces maak je stap voor stap mee onder langdurige persoonlijke begeleiding door de PS. food & lifestyle voedingscoaches van Into Beauty Venray. Een bijdragende factor aan het succesformule van PS. food & lifestyle, is dat het programma zo ontwikkeld is, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Dus ook al heb jij het super druk, ook al heb je weinig tijd om te sporten of om eten voor te bereiden, PS. food & lifestyle past ook bij jou!

Dit is waarom wij vinden dat PS. food & lifestyle de beste keuze is voor jouw lichaam

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraatarm en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PS. food & lifestyle producten verrijkt met kalium (dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk), en met chroom (dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten), én we hebben de prebiotische vezel  inuline toegevoegd. Doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 g eiwitten per portie bevat, draagt PS. food & lifestyle bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa.

Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Je hebt volop variatie om jouw ontbijt, lunch, diner en tussendoor samen te stellen!

PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het PS. food & lifestyle afslankprogramma heeft 3 fases. Bij elke fase geldt het dat je 6 eetmomenten per dag hebt. Wij hebben een grote variatie aan producten, dus niet alleen maar repen en shakes. Op de PS. food & lifestyle gevulde schappen van Into Beauty vind je ook producten zoals, brood, pannenkoeken, pudding, zoute snacks, chips, koekjes, broodjes, pasta en rijst en nog veel meer!

Van afvallen..

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. De focus ligt op VET verlies en het behouden van je spiermassa. De strikte fase bestaat uit fase 1a en 1b en dit samen vormt 80% van het gewicht dat jij wilt afvallen. Je mag al vanaf fase 1a één maaltijd per dag eten dat bestaat uit je eigen keuze van vlees of vis en groente. De rest van de eetmomenten zijn de PowerSlim producten die jij zelf hebt uitgekozen.

Via de overgangsfase..

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. In deze fase komen de koolhydraten stap voor stap weer in beeld.

Je begint met één maaltijd met fruit, granen en zuivel, en dit bouw je langzaam op onder begeleiding van je voedingscoach.

Naar een stabiel en vitaal leven

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim. De tussendoortjes worden ook langzaam vervangen door normale voeding en je wordt begeleid en geholpen om hier de beste keuzes in te maken. Het één jarig nazorg traject is sterk aan te bevelen en zal jou echt ondersteunen in het behouden van je nieuwe gewicht en jouw nieuwe leefstijl gewoontes eigen te maken.

Het nazorg traject biedt 12 thema’s aan en jij kunt per maand bepalen met welke thema jij aan de slag wilt gaan. Tijdens dit traject gebruik je maar één PS. food & lifestyle tussendoortje per dag, en de rest is in de tussentijd al allemaal vervangen door normale voeding.

Bekijk direct het starterspakket

Zij gingen je voor

Succesverhalen PS. food & lifestyle & Into Beauty

Into Beauty begeleidt mensen met overgewicht via de succesvolle afslankmethode van PS. food & lifestyle. Om onze klanten optimale resultaten te laten behalen met betrekking tot contourverbetering werken wij ook met twee zeer succesvolle afslankbehandelingen.

Lees hier de succesvolle ervaringen van onze klanten:

“Ik begon in elk geval zonder hoge verwachtingen, maar wat was het toch een fijne verrassing dat het afvallen zo moeiteloos ging! Toen ik mijn eerste resultaten zag en merkte, dacht ik ‘als ik dit al zonder moeite bereik, dan komt het zeker goed!’. Afvallen met PS. food & lifestyle is echt zo goed vol te houden. Zelfs mijn kinderen waren heel actief in het opletten of mama wel alles at wat ze mocht. Dat was niet zo moeilijk, want ik mocht nog zoveel gezonde lekkere dingen eten. Ik heb echt niet één keer gedacht, ‘waar ben ik nu aan begonnen?’. Het was perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven.”

Nirmalla  (Venray)

Verhaal van Nirmalla

Op advies van mijn zus kwam ik aanraking met PS. food & lifestyle. Zij had PS. food & lifestyle zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PS. food & lifestyle center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PS. food & lifestyle coach. Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn en ging ik als een speer. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. 

Verhaal van Tonny