IntoBeauty in Venray

PS. food & lifestyle prijzen

Wil jij weten wat de PS. food & lifestyle prijzen zijn? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty heeft al meer dan 7 jaar ervaring met de afslankmethode PS. food & lifestyle. Alle medewerkers hebben de PS. food & lifestyle Academy gevolgd en zijn ervaren voedingsdeskundigen. PS. food & lifestyle in combinatie met persoonlijke begeleiding is de sleutel tot succes in jouw gewenste resultaat te behalen.

Loading...

PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle prijzen en voeding

Wanneer je wilt beginnen met PS. food & lifestyle wil je natuurlijk graag weten wat dit je ongeveer gaat kosten. De kosten voor PS. food & lifestyle variëren per persoon, dit hangt af van je startgewicht en het aantal kilo’s dat je kwijt wilt. Wel kunnen we je vertellen dat de gemiddelde prijs voor een maaltijd €2,50 is en je gemiddeld 4 tot 6 keer per dag eet.

Met het voedingsprogramma van PS. food & lifestyle mag je 6 keer per dag eten. De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraat arm en bestaat uit de beste zuivere ingrediënten. In de producten zit ook kalium, chroom en prebiotische vezel inuline. Daarbij zijn de afslank producten natuurlijk gezoet met het natuurlijke Stevia-extract.

Het assortiment van PS. food & lifestyle bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten, hierdoor heb je genoeg variatie in jouw ontbijt, lunch, diner en tussendoortje. Dit assortiment bestaat niet alleen uit shakes en repen maar ook uit pasta, rijst, brood, koeken, pudding en veel meer.

Hoe werkt de afslankmethode?

Persoonlijke begeleiding

Wil je beginnen met PS. food & lifestyle? Wij gaan graag een intake gesprek met jou aan. Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw wensen en meten wij jouw huidige resultaten;

  •  Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Op basis van deze resultaten en de gewenste doelstellingen kan er een passend advies worden gegeven. Elke week vind er een consult plaats met jouw voeding coach waarbij de resultaten worden geanalyseerd en er gepraat kan worden over de voortgang. Het doel hierbij is om je te blijven motiveren waardoor je jouw doelstellingen gaat behalen!

Doe ook mee!

En start vandaag

Ben jij geïnteresseerd in de PS. food & lifestyle prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je een persoonlijk advies en zorgen er samen met jou voor dat je gewenste doelstelling worden behaald.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
PS. food & lifestyle prijzen