IntoBeauty in Venray

PS. food & lifestyle ervaringen

Ben je op zoek naar een voeding coach? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres. Het team van Into Beauty werkt al meer dan 7 jaar met de afslankmethode: PS. food & lifestyle Venray. De combinatie van PS. food & lifestyle Venray en de persoonlijke begeleiding is de sleutel tot succesvol. Alle medewerkers hebben de Power Slim Academy gevolgd en zijn ervaren voedingsdeskundigen die je persoonlijk begeleiden.

Loading...
PS. food & lifestyle

Persoonlijke begeleiding

Allereerst zullen we tijdens een intake gesprek jouw wensen en doelstellingen bespreken. Daarbij zullen we meteen je gezondheidstoestand bekijken. We meten hierbij het volgende op:

  • Startgewicht
  • BMI
  • Vetmassa
  • Spiermassa
  • BMR (stofwisselingssnelheid)

Op basis van deze resultaten en de gewenste doelstellingen kan er een passend advies worden gegeven. Elke week vind er een consult plaats met jouw voeding coach waarbij de resultaten worden geanalyseerd en er gepraat kan worden over de voortgang. Het doel hierbij is om je te blijven motiveren waardoor je jouw doelstellingen kunt behalen.

PS. food & lifestyle Venray

Persoonlijke begeleiding

Het eetpatroon van PS. food & lifestyle is makkelijk te volgen. Het is geen dieet maar een levensstijl met maar liefst 6 eet momenten per dag. De producten van PS. food & lifestyle bestaan niet alleen uit repen en shakes maar ook uit; brood, pannenkoeken, koeken, pasta, rijst, chips, pudding en veel meer!

Wij vinden het belangrijk dat je na het behalen van jouw doelstelling op je streefgewicht blijft. Om deze reden blijven wij na het behalen van je doelstelling voor één jaar jouw voeding coach.

Doe ook mee!

En start vandaag

Wil jij afvallen en ben je geïnteresseerd in een voeding coach van Into Beauty? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Graag helpen wij jou met het behalen van jouw gewenste resultaten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.