[vc_row][vc_column el_class=”Zoals gezien op RTL4 bij GTST”][vc_column_text]

Zelfverzekerd de zomer in? Zeker weten!

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!

Marloes Rosendaal is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal hieronder:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Wat was jouw gewicht voor dat je begon met PS. food & lifestyle?

Voordat ik met PS. food & lifestyle begon woog ik 80 kg.

Had je altijd al overgewicht?

Eigenlijk niet. Ik ben altijd goed op gewicht geweest, maar na drie zwangerschappen zijn er langzaam wat kilo’s aangekomen die niet meer ‘vanzelf’ verdwenen.

Wanneer kwam de omslag, het moment dat je er iets aan besloot te doen?

In de zomervakantie van 2016 merkte ik dat ik het vervelend vond om in een korte broek rond te lopen, laat staan om een bikini aan te trekken. Dat was het moment dat ik besloot dat er iets moest veranderen. Na de zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om de extra kilo’s kwijt te raken.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik wist dat er bij mij in de buurt een PS. food & lifestyle coach zat en ik zag dat zij allerlei leuke recepten deelde via Facebook. Dat zag er allemaal heel lekker uit, dus heb ik een afspraak met de coach ingepland. Zij vertelde me hoe het programma van PS. food & lifestyle werkt en dat sprak me wel aan. Ik was bang dat ik nog maar heel weinig mocht eten, maar gelukkig mag je bij PS. food & lifestyle gewoon 3 maaltijden per dag én 3 tussendoortjes. Daardoor was het goed vol te houden.

Hoe is het traject je bevallen?

Het traject is me erg goed bevallen, de producten waren erg lekker maar vooral de begeleiding van mijn coach was super. Bij haar kon ik altijd terecht voor tips en een steuntje in de rug.

Hoe voel je je nu?

Ik voel me nu heel goed, ik loop weer graag in jurkjes en korte broeken. Ik ben vooral blij dat de kilootjes er ook af zijn gebleven!

Denk je dat je altijd op gewicht zal blijven?

Natuurlijk is het mijn streven om op gewicht te blijven. Het gaat nu al bijna twee jaar heel goed, dus ik denk wel dat ik kan zeggen dat het me gaat lukken![/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]