Navigatie

Geen Producten in de winkelwagen.

PowerSlim Balance Supergreen Detox

Terug naar Vorige Pagina
Beschrijving

Beschrijving

Cel schade door vrije radicalen

Veroudering ontstaat door cel schade en cel schade ontstaat door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn bijproducten die ontstaan bij normale processen die in het lichaam plaats vinden. Het is niet te voorkomen dat ze ontstaan. Vrije radicalen beschadigen het DNA en lichaamsweefsels. Hierdoor verliest het weefsel zijn soepelheid. Aan de buitenkant is dit te zien als huidveroudering maar aan de binnenkant richten vrije radicalen ook schade aan. Bloedvaten worden bijvoorbeeld minders  soepel en kwetsbaarder, maar beschadigde cellen ontwikkelen zich ook eerder tot kankercellen dan gezonde cellen.

Antioxidanten zijn voedingsstoffen die het vermogen hebben om vrije radicalen uit te schakelen. Een aantal voorbeelden Vitamine C ene , Caroteen, Selenium en Glutathion. Schade die al veroorzaakt is door vrije radicalen kan niet ongedaan gemaakt worden maar toekomstige schade kan wel voorkomen worden, Het verouderingsproces wordt zo tegengegaan. De antioxidanten in Supergreen detox beschermen de cellen tegen schade en veroudering.

Lever en ontgiften

de lever is de ontgiftingsfabriek van  je lichaam. Door allerlei factoren zoals bijvoorbeeld kunstmatig eten met ongezonde toevoegingen, alcohol, roken en stress kan de lever overbelast raken waardoor hij zijn werk niet meer goed kan doen. Door de lever enerzijds minder te belasten en anderzijds goed te ondersteunen in zijn functie kan  de ontgifting beter plaatsvinden. Supergreen detox biedt krachtige ondersteuning voor de leverfunctie.

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PowerSlim Balance Supergreen Detox”

Back to top