Wat zie jij wanneer je in de spiegel kijkt?

Ook al kijken we allemaal naar hetzelfde voorwerp of beeld, iedereen ziet iets anders omdat ze door een andere “bril” kijken. Jouw perspectief op iets en hoe je iets interpreteert, de betekenis die jij het geeft of de mening die jij erover hebt, zijn heel persoonlijk. Vaak denken we dat iedereen hetzelfde ziet als wij, ook al weet je dat het niet echt waar is, het gevoel dat het zo is blijft aanwezig, ook al is het in je onderbewuste. Zo kun jij jouw zelfbeeld, dus hoe jij jezelf ziet, projecteren op anderen. “Ze zullen vast ook denken dat…” en meestal eindigt die zin niet echt positief. Het is zelfs zo dat wij vaak van klanten horen die veel kilo’s zijn afgevallen, dat het best even kan duren voordat hun zelfbeeld verandert.

Lees meer

Wat zie jij wanneer je in de spiegel kijkt? Als jouw antwoord is dat je de spiegel zoveel mogelijk vermijdt, is het in elk geval wel tijd dat jij jezelf durft aan te kijken. Ben je blij met de keuzes die je maakt? Herken jij jezelf wel terug in de spiegel? Zorg je zo goed mogelijk voor jezelf? Zo niet, weten we zeker dat je er al van alles aan heb gedaan om te proberen om de nodige veranderingen te maken. Steeds weer met nieuwe moed de dag beginnen en steeds weer nieuwe afspraken met jezelf maken met de hoop dat je deze keer wel de discipline kan opbrengen. Het is algemeen bekend dat we de afspraken die we met onszelf maken als eerste breken. Onbewust voegt dat toe aan een negatieve zelfbeeld. Je weet het eigenlijk toch zo goed hoe het wel moet, maar waarom lukt het dan niet?

Daar zijn verschillende redenen voor. Eén van die redenen is dat mensen vaak denken dat ze weten wat gezond is en wat de beste manier is om af te vallen, en dat ze achteraf verbaasd zijn met hoeveel dingen ze deden die eigenlijk averechts werkte. Nog een reden is dat het bewezen is dat echte veranderingen brengen in ongezonde patronen in je leven het beste werkt onder begeleiding, met bijvoorbeeld een coach. Dat is ook de welbekende “stok achter de deur”! Een andere reden is dat je te maken hebt met uitstel gedrag of het vermijden van het serieus aan te pakken, omdat je altijd een reden ziet of bedenkt waarom het nu niet de beste tijd is om daar aan te beginnen. Waarom niet gewoon nu beginnen?

Wij helpen je graag!

PS. Food & Lifestyle biedt de uitkomst

Bij PS. Food & Lifestyle center Into Beauty vinden we het belangrijk dat je met een goed gevoel in de spiegel kan kijken! Niet alleen omdat je fantastisch eruit ziet, maar omdat je weer in je eigen ogen ziet dat je straalt en dat het van je gezicht af te lezen is dat je lekker in je vel zit. Het is belangrijk dat je weer jouw zelfvertrouwen gaat opbouwen en dat je goed voelt over de keuzes die je maakt en dat je merkt dat je gezondheid vooruit gaat. Dit is dan ook de kracht van onze begeleiding samen met jouw kracht om ervoor te gaan!

Wij vertellen jou graag meer over hoe wij jou kunnen begeleiden met de PS. Food & Lifestyle afslank methode gedurende drie specifieke fases en een nazorgtraject. Al meer dan 12 jaar begeleiden we onze klanten naar een gezond gewicht en lichaamssamenstelling, en een gezond leefstijl.
Wil je ook met ons een vrijblijvend informatie gesprek inplannen, neem dan gerust contact op…..

Hoe werkt PS. Food & Lifestyle?
Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.