Wil je weten wanneer de beste tijd is om te beginnen met afvallen?

Daar zijn twee antwoorden mogelijk!

Nooit.
…en altijd.

Lees meer

Nooit: Het is nooit de beste tijd omdat er altijd een reden is waarom het lastig voor je gaat voelen. Daar is altijd wel een verjaardag in het vooruitzicht. In de zomer wil je lekker terrasjes pikken. Tijdens feestdagen wil je gewoon gezellig mee doen met iedereen. Op vakantie wil je nergens naar kijken. Als je daar steeds rekening mee moet houden, komt het juiste moment om echt 100% voor jezelf te gaan… nooit.

Altijd: Het is altijd de beste tijd, omdat je met uitstellen er sowieso nooit gaat komen waar je wil zijn, en blijf je in een vicieuze cirkel vast zitten van ontevredenheid. NU is de aller beste tijd om te beginnen met afvallen, want waar zit je eigenlijk op te wachten? Sommige mensen wachten totdat hun lichaam hen écht een waarschuwing geeft, of dat de huisarts er iets van zegt, of ze medicatie moeten gebruiken.

Wat als?

PowerSlim biedt de uitkomst

Wat als je het alsnog super gezellig kon hebben met iedereen, en toch lekker kon blijven eten, maar wel het eten wat jouw vetverbranding bevordert? Wat als je erachter kwam dat het helemaal niet moeilijk is om tijdens speciale gelegenheden het net op een andere manier te doen, omdat je geen honger gevoel hebt door een ultieme stabiele bloedsuikerspiegel?

Stel je voor hoe blij je gaat zijn, wanneer je na een aantal weken of maanden lekker in je vel zit met een maat of meer kleiner in je kleding, en met veel meer energie! Als je al die tijd niets had gedaan, was er ook niets verandert!

De PowerSlim afslankmethode biedt een wetenschappelijk onderbouwd programma aan onder professionele begeleiding tijdens 3 specifieke fases en een periode van nazorg. Powerslim is uniek omdat je 6 keer per dag eet, een combinatie van de uitgebalanceerde hoogwaardige eiwitrijke producten van PowerSlim, en normale gezonde voeding. Het is ideaal voor als je een druk leven leidt en op zoek bent naar iets wat je leven juist makkelijker maakt.

Hoe werkt PowerSlim?
Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.