Voor mij dit jaar een stralend begin!

Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!Heleen Oevering is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal hieronder:

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos

”Toen vertelde een vriendin mij over PS. food & lifestyle en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PS. food & lifestyleprogramma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Het PS. food & lifestyle programma is mij goed bevallen. Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik.” 

>> Bekijk het hele verhaal van Heleen hier <<

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Disclaimer: De resultaten kunnen per persoon verschillen. Er kunnen geen gegarandeerde resultaten vooraf worden beloofd.