Valentijnsdag, de dag van de liefde!

Dit is een dag waarop wij er allemaal op ons mooist uit willen zien. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij! Wij helpen je met een gezonde levensstijl waardoor je je fitter voelt en succesvol afvalt*.

Marlon is de uitdaging aangegaan en het resultaat is geweldig! Lees haar verhaal hieronder.

Marlon: “De groei van mijn buik/lovehandles is de reden geweest om af te vallen, de rest viel wel mee dacht ik. Pas toen ik aan het afvallen was, merkte ik hoeveel dikker mijn armen en hoofd etc. waren geworden.

Ik had altijd wijde blouses aan zodat ik mijn buik kon camoufleren. Op het moment dat ik ook die wijde blouses niet meer aankon omdat mijn buik erdoorheen kwam, was voor mij de maat vol. 

De combinatie van bewegen en goed op mijn eten letten heeft echt zoveel veranderd. Ik was van te voren erg sceptisch maar het was beter te doen dan ik dacht.

Het gaat nu goed met mij! De stabiliteitsfase van PS. food & lifestyle heb ik afgerond en weet mijn gewicht nu al een paar maanden te behouden met de voeding uit de supermarkt.

Ben inmiddels helemaal gewend aan mijn ‘nieuwe lichaam’ en ik geniet ervan!”

Wil jij ook afvallen net als Marlon? Dan staan wij voor je klaar! Wij (het team van Into Beauty, Marly, Hans en Dominique) werken al meer dan 7 jaar met de afslankmethode die wij “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. “De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is onze kracht en sleutel tot succes. Wij zorgen dat iedereen een goede en duidelijke start heeft, vervolgens goed begeleid wordt tijdens de verschillende opbouwende fases, om uiteindelijk te leren om jouw ideaal gewicht vast te houden door gezonde voeding en een gezonde levensstijl”.

Wil jij ook afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

*Resultaten kunnen verschillen per persoon

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Resultaten kunnen verschillen per persoon