Tips afvallen

Ben jij op zoek naar tips afvallen? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres! Wanneer je gaat diëten geeft dit vaak wel een snel resultaat maar zodra je weer in je oude eet ritme valt wordt je al snel zwaarder dan je ooit was. Mede hierdoor is diëten geen verstandige keuze. Wel is het verstandig om je leefstijl aan te passen. Hier helpen we je graag bij.

TIPS AFVALLEN – VOEDING
Naast regelmatig bewegen dien je ook op je voeding te letten. Om te voorkomen dat je na het afvallen weer op je oude gewicht komt is het belangrijk je levensstijl aan te passen. Met de producten van PS. food & lifestyle is dit goed haalbaar.

TIPS AFVALLEN – PS. FOOD & LIFESTYLE
PS. food & lifestyle is een voedingsprogramma waarbij je jouw leefstijl gaat veranderen. De samenstelling van de PS. food & lifestyle producten zorgt ervoor dat naast het verliezen van vet, je spiermassa behoudt. Hierdoor blijft je stofwisseling hoog en het jojo-effect verleden tijd!

De producten van PS. food & lifestyle zijn koolhydraat arm en bestaat uit de beste zuivere ingrediënten. In de producten zit ook kalium, chroom en prebiotische vezel inuline. Daarbij zijn de afslank producten natuurlijk gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraat arme en eiwitrijke producten. Dit niet alleen repen en shakes maar ook brood, rijst, pasta, koeken, chips, pudding en meer.

TIPS AFVALLEN – CONTACT
Voor meer tips en informatie over afvallen kun je altijd contact met ons opnemen. Graag geven we je persoonlijk advies over het aanpassen van jouw levensstijl.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.