Wanneer de huid erg slap is, is er sprake van een zeer trage celdeling en functioneert deze niet meer optimaal. Er is tegelijk ook sprake van afbraak van de collageenvezels. Onze collageenvezels zijn een belangrijk onderdeel van onze huid dat dient als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt.

Spieren spelen ook een rol bij een slappe huid. Een gezicht heeft platte (mimische) spieren die in volume afnemen naarmate je ouder wordt. Rimpels en een slappe huid zijn dus het gevolg.

Wil je graag jouw slappe huid transformeren in een jeugdiger en stralender huidbeeld? Neem dan vandaag nog contact op met ons bij Into Beauty. Met de juiste anti-aging behandelingen en producten ziet jouw huid er zelfs nog jonger uit over 5 jaar, dan hoe jij je vandaag eruit ziet. Je gaat dus met de jaren zelfs nog terug in de tijd!

BEHANDELING SLAPPE HUID

De platte spieren in het gezicht kunt u activeren door thuis dagelijks oefeningen te doen. Hierdoor worden ze voller en worden rimpels op een natuurlijke wijze opgevuld. Tevens wordt de huid steviger.

Voor een echt effectieve aanpak van een slappe huid kunt u terecht bij Into Beauty in de schoonheidssalon. Wij bieden verschillende gespecialiseerde behandelingen aan die het probleem van de slappe huid op een natuurlijke manier opvangen.

OORZAKEN SLAPPE HUID

Huidveroudering is een natuurlijk proces en zorgt voor een slappe huid en rimpels. Hoe snel een proces van huidveroudering gaat, hangt af van verschillende factoren. Het kan weleens erfelijk zijn, leeftijd speelt een rol, maar ook andere factoren zoals zon, luchtvervuiling, stress, alcohol, roken en slechte eetgewoonten hebben natuurlijk ook invloed.

Bij iemand van 20 jaar, is de productie van talg, collageen en elastine optimaal. De huid is gaaf en mooi en van een slappe huid is nog absoluut geen sprake. Tot jouw 30ste levensjaar, vernieuwt de huid zich elke maand. Na deze leeftijd vertraagt dit proces en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. De huid wordt iets slapper en de eerste rimpels in uw gezicht worden zichtbaar.

Na de 40 vermindert de cel activiteit en collageenproductie verder, en verliest het bindweefsel meer stevigheid. Omdat de huidcellen minder goed in staat zijn om vocht vast te houden, raakt de huid volume kwijt. In deze leeftijdsfase kun je last krijgen van een zichtbaar slappe huid en ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Ouder worden is onvermijdelijk naarmate de jaren voorbij gaan, en dat kan weleens voelen als een hopeloze zaak.  Gelukkig kunnen wij dit samen met jou goed aanpakken en dit proces sterk vertragen of tijdelijk stop zetten!

TIPS

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon helpt om het proces van huidverslapping te vertragen. Een dagelijks dieet moet voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten en water bevatten. Suiker staat erom bekend dat het collageen afbreekt. Beperk daarom de inname van suiker zo veel mogelijk. In veel producten zitten verborgen suikers, lees daarom de ingrediënten op de verpakking.

Bescherm jouw huid altijd met een antizonnebrand crème. Ook in de winter.

ADVIES VAN DE INTO BEAUTY SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Voor een slappe huid en andere huidproblemen kun je terecht bij Into Beauty! Wij adviseren jou graag welke behandelingen en producten voor jou het meest effectief zullen zijn. Je krijgt een persoonlijk behandelplan op maat, afgestemd op jouw wensen en huidconditie.

Bij de schoonheidssalon van Into Beauty mag je rekenen op kwaliteit. Dankzij doorlopende scholing en trainingen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten en technieken op het gebied van anti-aging. Bij Into Beauty leggen wij vandaag het fundament voor morgen: een stevige en gezonde huid!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#a88a52″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fintobeauty.nl%2Fcontact%2F||”][/vc_column][/vc_row]