Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. We kunnen rimpels min of meer onderverdelen in:

  • fijne rimpels, die verdwijnen als u de huid licht aanspant tussen twee vingers
  • diepe rimpels, die eerder op groeven of plooien lijken
  • fronsrimpels, die ontstaan door het (on)bewust aanspannen van huidspieren

Wil je er graag jonger en frisser uitzien door middel van onze schoonheidsbehandelingen en unique verzorgingslijn? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Met de juiste anti-aging behandelingen en producten ziet jouw huid er over 5 jaar, zelfs jonger uit dan hoe jij vandaag eruit ziet!

BEHANDELING RIMPELS

Ouder worden kan zeker heel mooi zijn,  maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, hebben we natuurlijk liever niet. Dat begrijpen we bij Into Beauty als geen ander. Wij bieden anti-aging behandelingen en specifieke verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Het grootste gedeelte van ernstige rimpels kun je beperken door de huid van jongs af aan actief te houden. Wij adviseren je graag over hoe jij de celdeling van jouw huid zo actief mogelijk kan maken. Een huid die rimpels heeft, is tevens een droge huid. Wij geven de huid werkstoffen die de juiste activiteiten stimuleren!

ONTSTAAN VAN RIMPELS

Huidveroudering is een natuurlijk proces en zorgt voor rimpels en een slappe huid. Factoren die in dit proces een rol spelen zijn niet alleen leeftijd en erfelijkheid maar ook zaken als roken, alcohol, stress, zon en luchtvervuiling.
Vanaf jouw 20ste levensjaar, bereikt de productie van collageen, elastine en talg zijn hoogtepunt. De huid vernieuwt zich elke maand. Een twintiger heeft geen last van rimpels. Hooguit zijn er wat droogtelijntjes die met voldoende water drinken weer verdwijnen.

Wanneer je de 30 passeert, vertraagt het proces van huidvernieuwing en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. Je krijgt de eerste rimpels rond de ogen, tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Deze zijn alleen zichtbaar als je bijvoorbeeld lacht.

De cel activiteit vermindert na jouw 40ste levensjaar en wordt jouw huid nog slapper en minder stevig. De huid verliest ook aan volume doordat de huidcellen het vocht niet meer goed vasthouden. In deze leeftijdsfase ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Met de loop van de tijd, zet dit verouderingsproces zich door en je merkt dat je er steeds bewuster van wordt. Het schept misschien geen vrolijk beeld, maar gelukkig kunnen wij wel samen met jou in onze salon dit proces sterk vertragen!

TIPS

Met een goede dagelijkse anti-aging verzorging voorkomt u rimpels. Voldoende hydratatie is ook erg belangrijk. Water drinken is echt onmisbaar om te zorgen voor hydratatie van binnen uit!

Uv-straling van de zon dringt diep in de huid door en breekt de elastische vezels (elastine) in het bindweefsel af. Hierdoor ontstaan vroegtijdig rimpels. Het is goed om jezelf van jongs af aan te beschermen tegen de zon. Hoe raar het ook klinkt, jouw huid onthoudt alles! De schade die zich opstapelt jaar na jaar wordt opgeslagen in jouw cel geheugen en komt later naar de huidoppervlakte. Het kan zelfs tientallen jaren duren voordat de gevolgen van huidschade zichtbaar worden.

Een ongezonde levensstijl kan het proces van huidveroudering en rimpels nog meer versnellen. Wees daarom matig met alcohol en nicotine! Het is meestal zo dat je pas denkt aan leefstijl verandering nadat de gevolgen zichtbaar en voelbaar worden, maar als het je nu al lukt om deze inzicht helder voor je te krijgen, maak dan vandaag nog de keuze om de veranderingen in te zetten! Je zult later heel blij zijn met jouw beslissing!

ADVIES VAN DE INTO BEAUTY SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Voor rimpels en andere huidproblemen kun je natuurlijk terecht bij de schoonheidsspecialistes van Into Beauty. Om je echt te kunnen helpen, is een intake nodig waarbij wij een diagnose stellen en jij ook kunt vertellen over jouw wensen en doelen. Met al deze informatie, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld voor jou!

De kracht van Deynique zit hem in de combinatie van behandelingen en producten voor thuisgebruik. Met de juiste afstemming bereiken we een optimaal resultaat en zie je er straks jonger en stralender uit!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.