Wil jij ook weer midden in het leven staan?

Met het afslankprogramma van PS. food & lifestyle kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Wij van Into Beauty helpen jou hier graag bij!

Dorette is de uitdaging aangegaan en het resultaat is geweldig! Lees haar verhaal hieronder.

Dorette: “Toen ik ging samenwonen en een kantoorbaan kreeg nam mijn gewicht snel toe en zat ik na een paar jaar dus op bijna 100 kilo.

Er waren eigenlijk altijd wel pogingen om af te vallen. Alleen die waren dan niet vol te houden of mislukten omdat ik niet afviel. Toen zag ik een advertentie van PS. food & lifestyle, dit werd mijn laatste poging.

De motivatie kwam met het afvallen en na een maand was ik 7 kilo kwijt! Niet lang daarna kwamen er trouwplannen en had ik een strikt doel voor ogen. Uiteindelijk kon ik zelfs mijn streefgewicht wat naar beneden bijstellen.

Ik stapte van het gedachtegoed wat ik allemaal niet meer kon eten over op het besef wat ik juist allemaal wél mocht eten. Ook leerde ik dat je jezelf niet beloont met eten en dat een tussendoortje zowel gezond als lekker kan zijn.

Ik voel me top. Ik ben nu bezig met de laatste kilo’s. Ik kan weer leuke dingen aan en hoef niet naar de grootste maat te grijpen. Ik ben ook fanatiek gaan sporten, merk dat mijn conditie beter is en voel mij een stuk gezonder. Het allerbelangrijkste is toch wel dat mijn zelfvertrouwen onwijs gegroeid is.”

Wil jij ook afvallen net als Dorette? Dan staan wij voor je klaar! Wij (het team van Into Beauty, Marly, Hans en Dominique) werken al meer dan 7 jaar met de afslankmethode die wij “dé oplossing” vinden. Met succesverhaal na succesverhaal wordt het vertrouwen hierin alleen maar bevestigd. “De combinatie van PS. food & lifestyle en persoonlijke begeleiding is onze kracht en sleutel tot succes. Wij zorgen dat iedereen een goede en duidelijke start heeft, vervolgens goed begeleid wordt tijdens de verschillende opbouwende fases, om uiteindelijk te leren om jouw ideaal gewicht vast te houden door gezonde voeding en een gezonde levensstijl”.

Wil jij ook afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Resultaten kunnen verschillen per persoon