PS. Food & Lifestyle ervaring van Gaby.

Lees hieronder het verhaal van Gaby waarin zij deelt hoe zij is afgevallen met de PS. Food & Lifestyle afslankmethode bij Into Beauty.

Voor
Na

“Ik was helemaal klaar met het jojo effect”!

Al zoveel manieren geprobeerd om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken en het liefst op een zo snel mogelijke manier. Het enige wat ik daarmee bereikte was het jojo effect, alles wat er aan kilo’s af ging kwam weer dubbel zoveel terug.

Ik was altijd een actief persoon, lekker sporten en ik bewoog daarbij ook nog veel. Toen het bewegen minder werd, vlogen de kilo’s eraan, de energie was weg en alles ging moeizamer. Uiteindelijk stelde ik mezelf de vraag wat ik nu eigenlijk graag zou willen? Wat is mijn doel? Dun zijn? Leuke kleding shoppen? Er beter uitzien voor de buitenwereld? Bewijzen aan anderen dat ik het WEL kan?

Nee! Ik wilde een gezonde levensstijl, niet voor even, maar voor altijd. Ik wilde mijn energie terug.

Via een gedeeld facebookbericht kwam ik uit bij Into Beauty en dus bij PS. Food & Lifestyle. Toen ik op de website keek voelde het al goed, ik heb meteen een afspraak gemaakt. Mijn knop was om.

Na een kennismakingsgesprek ben ik meteen begonnen. 6x per dag eten, ritme en structuur was precies wat ik nodig had en nog steeds heb. Fijne voedingsschema’s, heerlijke recepten, altijd weer iets nieuws proberen. Ik merkte al snel dat ik steeds meer energie kreeg en vooral dat werkte motiverend.
Het is heel fijn dat er foto’s gemaakt worden ter vergelijking, ik merkte namelijk wel aan mijn kleding dat de kilo’s eraf vlogen, maar ik zag het zelf niet, of durfde het misschien niet te zien? Behalve als ik naar de foto’s keek, echt heel bijzonder. Ik ben dan ook heel trots op mezelf.

Alle weegmomenten waren voor mij een feestje. Mede door de (h)eerlijke producten van PS., heb ik bijna geen lastige momenten ervaren.

De begeleiding van Into Beauty voelt vertrouwd, eerlijk ,motiverend en persoonlijk. Als ik ergens tegenaan liep bekeken we samen hoe we dit konden aanpakken. Alles is bespreekbaar.

Op dit moment ben ik in verwachting van ons eerste kindje, een lang gekoesterde wens. Hoe mooi is dit nu met een gezonder lichaam en een gezonde mindset! Op dit moment kom ik nog steeds bij Into Beauty en vind het fijn dat we samen kijken naar de juiste voeding voor tijdens de zwangerschap.

Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.