[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pigmentvlekken verminderen

Wil jij jouw pigmentvlekken verminderen? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty in Venray is een schoonheidssalon en afslankkliniek onder een dak! De schoonheidsspecialisten van Into Beauty zijn helpen jou graag met het behandelen van jouw pigmentvlekken.

WAT ZIJN PIGMENTVLEKKEN?
Pigment heeft natuurlijk een functie, het geeft kleur aan de huid en beschermt de huid tegen UV stralen. Wanneer pigmentcellen in de war raken, maken ze teveel pigment aan. Er ontstaan plaatselijke ophopingen die zichtbaar worden als donkere vlekjes op de huid, en dit noemen we pigmentvlekken.We kennen verschillende soorten pigmentvlekken. De meest bekende zijn ouderdomsvlekken en een zwangerschapsmasker.

OORZAKEN VAN PIGMENTVLEKKEN
Pigmentvlekken ontstaan door beschadiging van de huid en ook kunnen ze genetisch bepaald zijn. Als de aandoening niet erfelijk is, kan de huidlaag waarin de pigmentcellen zich bevinden beschadigd zijn geraakt door bijvoorbeeld:

  • te lang in de zon liggen
  • overmatig gebruik van de zonnebank
  • het uitdrukken van puistjes
  • huidirritaties door verkeerde huidproducten
  • hormonale schommelingen (huidveroudering, zwangerschap of de anticonceptiepil)

 

PIGMENTVLEKKEN VERMINDEREN BIJ INTO BEAUTY
Het is moeilijk om pigmentvlekken op een natuurlijke manier te verwijderen, wel is het mogelijk om ze te verzachten zodat ze zo min mogelijk zichtbaar zijn, in sommige gevallen verdwijnen ze vanzelf. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen wij de verdere verstoring van pigmentaanmaak voorkomen of zorgen voor algemene huidverbetering. De kracht van ons merk zit in de combinatie van behandelingen in onze schoonheidssalon en verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamde synergetische werking: samen doen ze meer dan afzonderlijk.

CONTACT
Wil jij jouw pigmentvlekken verminderen? En ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons en maak een afspraak voor een intake gesprek. Aan de hand van een huidanalyse en door ons te vertellen wat jouw persoonlijke wensen en doelen zijn, krijg je van ons een behandelplan op maat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#a88a52″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fintobeauty.nl%2Fcontact%2F||”][/vc_column][/vc_row]