[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Huid verbetering

Heeft u last van oneffenheden, rode vlekjes, pigmentvlekken of andere huidproblemen? En wilt u uw huid verbeteren? Dan bent u bij Into Beauty aan het juiste adres!  Into Beauty is een schoonheidssalon en afslank praktijk in één. Bij Into Beauty kan je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen die worden uitgevoerd door een huid specialist. Wij zijn ervan overtuigd dat een regelmatige verzorging van je huid een enorme psychologische werking heeft. Het verbetert je gevoel van welzijn en immuunsysteem. Dit is bewezen door wetenschappelijke studies en duidelijk zichtbaar door een gezonde uitstraling.

Onderstaand kun je enkele behandelingen bekijken:

HUID VERBETERING DOOR MIDDEL VAN MICRODERMABRASIE
Een van onze behandelingen is een microdermabrasie. Bij een microdermabrasie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor worden pigmentvlekjes minder zichtbaar, fijne rimpels vervagen en poriën worden verfijnd.

HUID VERBETERING DOOR MIDDEL VAN DEYNIQUE – MESO
Naarmate je ouder wordt veranderd ook je huid en kunnen er rimpels en oneffenheden ontstaan. Door middel van de Deynique – meso gezichtsbehandeling wordt de huid aangespoord zelf collageen en elastine aan te maken waardoor de zelfgeneeskracht van de huid wordt bevorderd.

HUID VERBETERING DOOR MIDDEL VAN COLLAGEEN BOOSTER
Door middel van collageen booster licht worden cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie gestimuleerd. Het resultaat hiervan is een stevige en gladdere huid met een verjongde uitstraling. Daarbij helpt het de roodhuid en ontstekingen in de huid te verminderen.

HUID VERBETERING DOOR MIDDEL VAN DERMATUDE
Deze gezichtsbehandeling is het alternatief voor een facelift. Wat de huid de afgelopen jaren heeft verloren wordt weer geactiveerd. Het resultaat hiervan is dat de huid steviger zal worden, fijne lijntjes en rimpels zullen vervagen, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de algehele conditie van de huid verbeterd.

CONTACT
Je bent altijd welkom om bij ons naar binnen te lopen. Graag geven we je persoonlijk advies over een gezichtsbehandeling die het beste bij jouw huid past. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Ons schoonheidsdoel: Je huid ziet er over vijf jaar jonger uit dan vandaag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#a88a52″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fintobeauty.nl%2Fcontact%2F||”][/vc_column][/vc_row]