Succesverhaal Dido

 

 

Verhaal van Dido

Mijn naam is Dido Verrijth. Ik ben 19 jaar en ik ben begonnen met afvallen omdat ik vond dat ik te zwaar was. Na goed overleg en gekeken te hebben, zijn mijn ouders en ik bij Intobeauty terecht gekomen. Ik ging samen met mijn vader de strijd aan tegen de kilo’s. De gedachtes die ik had over afvallen bleken al snel niet te kloppen… ik had namelijk géén honger meer en géén zin in een vette hap. Het motiveerde mij ook dat ik dit samen met mijn vader heb gedaan. Zo kun je elkaar steunen als je er even doorheen zit

Hoe is PowerSlim je bevallen?

PowerSlim is mij zeer goed bevallen. Ik ben inmiddels 14.2 kilo kwijt. Ik voel me sterk en fit! Bij het eerste gesprek werd het traject wat ik zou gaan bewandelen duidelijk uitgelegd. Ik heb daarna ook meteen gezegd dat we dit moesten doen en zijn we diezelfde dag begonnen. Er is een grote keuze aan producten van PowerSlim, waardoor je eigenlijk elke week wel een ander menu voor jezelf kunt samenstellen.

 

 

Wat heb je van PowerSlim geleerd?

Afvallen leek mij heel moeilijk te zijn het begin. Ik dacht “dadelijk moet ik honger lijden”.

Met PowerSlim is het tegendeel bewezen. Het afvallen zag ik op een gegeven moment niet als een last, maar een uitdaging en vond ik het zelfs leuk. Bezig zijn met voeding regelmatig, naar de sportschool en jezelf de volle 100% geven voor een optimaal resultaat. Ik heb weer gemerkt dat als ik écht iets wil dan zál ik dat doel behalen! Inmiddels is mijn streefgewicht al weer aangepast omdat het afvallen zo gemakkelijk gaat.

Je leert door dit dieet anders eten. Hoe lekker gezond kan zijn! Hoe fijn is het als je lekker kunt eten en gewicht kunt verliezen. Het is ook heel prettig dat je door de brede keuze eigenlijk altijd eet wat je lekker vindt. Als je iets niet lekker vindt dan was het ook geen probleem om het te ruilen. Hierdoor eet je nooit iets gedwongen wat je niet lekker vindt.

Je ging ook nog met vakantie tijdens je afvaltraject. Hoe is dat gelukt? 

Toen ik begon wist ik dat tijdens het traject op vakantie zou gaan. Tuurlijk ging dit een zuipvakantie worden, maar hoe ga je hier mee om? Ik heb het meteen al gevraagd bij het intakegesprek. Ik werd verteld dat je  keuzes kunt maken in wát je drinkt. Drink dus vooral drankjes weinig calorieën en vooral koolhydraten (barcardi en cola light). Dit advies heb ik deels opgevolgd. ? Ik heb tot aan mijn vakantie geen druppel alcohol gedronken omdat ik graag het optimale resultaat voor mezelf wilde behalen.

Eenmaal op vakantie heb ik vooral gedaan wat ik zelf graag wilde doen. Maar zeker wel mijn dieet in mijn achterhoofd gehouden. Keuzes zoals een keer rijst inplaatsvan friet bij het avond eten en verder vooral opletten op de koolhydraten. Uiteindelijk heb ik een zeer geslaagde vakantie gehad. Bij het eerste weegmoment na mijn vakantie bleek ik ook nog afgevallen te zijn!

Hoe heb je het weer opgepakt?

De periode na de vakantie heb ik het weer rustig opgebouwd. Ik ben minder alcohol gaan drinken en at wel iets van koolhydraten op een dag. Ik ben van mening dat dit voor mij het beste werkt, zodat je weer langzaam in de flow komt van het dieet.

Hoe voel je je nu en hoe zie je de toekomst voor je?

Ik voel me goed en fit. Het voetbal seizoen is weer begonnen en ik merk aan mezelf dat ik fitter en sterker ben geworden. In de toekomst wil ik absoluut geen terugval. Into Beauty geeft je nog een jaar nabegeleiding. Daar ga ik zeker gebruik van maken, zodat die terugval niet gaat komen!

Zou je het aanraden?

Natuurlijk! Alles wat ik dacht van afvallen klopte niet. Ik geniet en val af, wie wil dat nou niet! Veel mensen vragen het aan mij hoe ik van mijn kilo’s af ben gekomen. Ik raad ze dan ook altijd aan te informeren bij Into Beauty. Ik heb er veel van geleerd en kijk nu anders tegen eten aan.