“Het is niet jouw schuld”

Je kent de gezegde vast wel, “Waar een wil is, is een weg”. Maar het gaat nog verder, “…en waar geen wil is, is een excuus”

Herken je een patroon in je leven van gespleten zijn tussen iets heel graag te willen, en toch steeds het tegenovergestelde doen? Of dat je een doel voor ogen hebt, maar het niet kan opbrengen om te doen wat echt nodig is om je doel te behalen? Misschien twijfel je weleens of er iets mis is met je wilskracht, omdat je bedenken-van-excuses-kracht veel sterker lijkt te zijn.

We willen je vertellen dat het niet jouw schuld is!

Je brein zit vol met vastgeroeste gewoontes en levenslange conditionering! Daar kan meestal wilskracht niet tegen op.

In het moment dat je getriggerd of verleid wordt bijvoorbeeld tijdens een uitje of feestje, of zelfs gewoon ’s avonds thuis op de bank, wordt in jou een heel geautomatiseerd systeem geactiveerd en ga je verder op de automatische piloot. Dat al te bekende stemmetje neemt de leiding en bedenkt waarom het snoepen nu toch wel mag voor deze keer, of waarom het sporten nu weer wordt overslagen. Pas daarna baal je weer van de keuzes die je hebt gemaakt. Het valt niet mee om in je eentje deze strijd aan te gaan, en dat begrijpen wij als geen ander!

Jezelf opnieuw programmeren met gezonde leefstijl gewoontes is een heel proces en jou daarin begeleiden met het PowerSlim afslank programma is waar wij in gespecialiseerd zijn! Het gratis nazorgtraject is hier een belangrijk onderdeel van. Natuurlijk heb je nog steeds je wilskracht nodig, dat is wat je juist een duw gaat geven om de eerste stap te maken, en daarna helpen we jou om door te zetten! Je zult ook merken dat het PowerSlim programma het ook makkelijker voor je maakt, omdat je geen hongergevoel hebt en bruist van energie.

Hoe werkt PowerSlim?
Vrijblijvend informatiegesprek?

Wij helpen je graag!

Wij kunnen hier zoveel meer over vertellen, en nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend informatie gesprek bij ons, hier bij Into Beauty.
Je bent van harte welkom.

Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.