Doe mee met de 30 dagen Afslankchallenge!

Wil jij een gezonde levensstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit doen we samen in een 30 dagen challenge waarbij ik jou ga helpen jouw doel te bereiken!

campagne_goede-voornemens_30-dagen-challenge_facebook-omslag

Onderstaande foto is Angela voordat zij met PS. food & lifestyle begon. Angela is de uitdaging aangegaan en het resultaat is geweldig! Lees haar verhaal hieronder.

campagne_goede_voornemens_30-dagen-challenge_voor-foto

Angela: “Ik probeerde af te vallen, maar nooit met blijvend resultaat. Ik had al eens rond de 80 kilo gewogen, maar nooit eronder. Ik houd nu eenmaal van lekker eten en ik lust ook veel. Gezelligheid staat bij mij gelijk aan eten.

Ik heb de knop op 4 januari omgezet en ben vol discipline gestart. Ik had mezelf voorgenomen om eerst 10 kilo af te vallen, maar omdat het meteen vanaf het begin goed ging, besloten om voor de 15 kilo te gaan. Het PS. food & lifestyle programma sprak mij aan omdat er zoveel keuze is en omdat je 6 x per dag moet eten. En het allerbelangrijkste punt, het gewicht blijft eraf. Dat klonk mij als muziek in de oren. Soms hoorde ik: Ze eet de hele dag en ze valt af, hoe kan dat? 

PS. food & lifestyle was makkelijk vol te houden omdat je normaal kan blijven eten. Er is zoveel keus, dat het niet eenzijdig werd. Ik maakte elke week voor mezelf bakjes, elke dag een bakje met de PS. food & lifestyle producten en een briefje wat ik ging eten. Heel makkelijk, overzichtelijk en je kunt heel bewust boodschappen doen. 

Ik voel mij super. Ik heb mijn doel bereikt en weet al een tijd mijn gewicht te behouden. Ik heb een veel gezonder gevoel. Kleding kopen is leuker geworden, geen maat xl meer.”

Met de afslankchallenge start je met het PS. food & lifestyle voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding. Vanaf 1 januari’17 kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PS. food & lifestyle programma wordt uitgelegd. PS. food & lifestyle is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Vanaf 16 januari starten wij met de 30 dagen challenge. In die komende 30 dagen wordt je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter. Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de 30 dagen afslankchallenge en ga samen met ons de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.