Droge Huid Behandeling

Op zoek naar een professionele droge huid behandeling? Into Beauty is een professionele beautysalon en PowerSlim afslank centrum in één, en wij bieden verschillende professionele behandelingen voor uw huid. Voor de droge huid maken wij gebruik van de Deynique methode. Hierbij ondersteunen wij de huis in het natuurlijke herstelproces.

DROGE HUID BEHANDELING – DEYNIQUE METHODE
De huid verzorging van Deynique is gericht op de stimulatie en het herstel van de natuurlijke huidfuncties. Een droge huid heeft vaak een tekort aan vocht, maar ook aan vet. Het smeren van veel vette crème werkt vaak averechts, omdat het de huid niet de kans geeft om zelf te herstellen. De Deynique methode is gericht op de lange termijn, en het natuurlijk herstel van de huid.

DROGE HUID BEHANDELING EN MEER
Bij Into Beauty bieden wij u naast de behandelingen voor droge huid een groot aantal verschillende methoden om uw huid te laten stralen. Hierbij kunt u denken aan microdermabrasie, of een collageen booster. Ons motto is dat wij iedereen willen laten stralen, en de schoonheid van uw huid optimaal naar voren te brengen.

DROGE HUID BEHANDELING – CONTACT
Voor meer informatie over onze verschillende huidbehandelingen, of onze afslankmethode in combinatie met Power Slim, bekijkt u de verschillende pagina’s op de website. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, telefonisch of per e-mail.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.