[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Droge huid behandelen

Wilt u uw droge huid behandelen? Dan bent u bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty is een schoonheidssalon en afslankcentrum onder een dak gevestigd in Venray.

DROGE HUID HERKENNEN
Een droge huid heeft vaak niet alleen te maken met een te kort aan vocht maar ook aan vet. U kunt een droge huid aan verschillende kenmerken herkennen, deze zijn onderstaand weergeven:

  • Een gevoelige huid.
  • Een gespannen, ongelijkmatige, ruwe en rubberachtige huid.
  • Uw huid ziet er geïrriteerd, schilferig of rood uit.
  • Uw huid vertoont fijne lijntjes, ook wel droogtelijntjes genoemd.

Wanneer u deze kenmerken heeft en verlangt naar een zachte en soepele huid kunnen wij u helpen. Door middel van de behandelingen en producten van Deynique maken wij dit voor u mogelijk.

BEHANDELING
Bij Into Beauty kunnen wij uw droge huid behandelen. We bestrijden niet alleen de symptomen maar ook de oorzaken. We geven de huid werkstoffen die de huid in eerste instantie juist droger maken, tegelijkertijd geven we de huid veel vocht omdat hier een tekort aan is. Na een aantal weken veranderd het huidbeeld zichtbaar, de zogenaamde talgfabriek komt weer op gang. Doordat de huid op een natuurlijke manier verbeterd en u de eerste paar weken doorzet, geniet u op lange termijn van de verdwenen klachten van een droge huid.

TIP
Smeer niet te veel vette crème op uw droge huid. Door te veel vette crème hoeft de huid dit zelf niet meer aan te maken en wordt deze minder actief en worden de problemen niet opgelost.

CONTACT
Om een huidprobleem goed aan te pakken en op te lossen kunnen wij aan de hand van een diagnose een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Dit doen wij middels een intakegesprek. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of telefonisch. U bent altijd welkom bij ons in Venray.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Neem contact op” style=”custom” custom_background=”#a88a52″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fintobeauty.nl%2Fcontact%2F||”][/vc_column][/vc_row]