Deynique – Myo – Push Up voor het gezicht

Bent u wel eens in een fitness centrum geweest? Zwaar maar doeltreffend. Zo doeltreffend zelfs, dat het vele ergernissen wegneemt. Als u de spieren van uw buik, benen en armen niet zou trainen, worden ze slap net zoals uw gezichtsspieren. Het gevolg: rimpels, lijntjes en een strenge uitstraling. Wie echt zijn gezicht wil verstevigen, komt niet onder een spiertraining uit. myo is hier uitermate geschikt voor en is een perfecte aanvulling op
de meso behandelingen.
Myo-bannerWanneer we vaak het voorhoofd fronsen en/of de ogen vaak samenknijpen om ze tegen de zon te beschermen, belasten we bepaalde spieren bovenmatig. Ze verkrampen, verharden en worden groter. Hier staat tegenover dat we andere spiergroepen maar zelden gebruiken. Ze worden zwakker en verminderen. Na verloop van tijd vervormt het gezicht en er verschijnen onregelmatigheden. Hierdoor graven zich rimpels in het bindweefsel, die noch door massage noch door een masker opgeheven kunnen worden. gezichtsspieren worden in de loop der jaren alleen maar zwakker en dunner. Wie ze niet traint, verliest spiermassa. Hierop wachten de rimpels en fijne lijntjes. Ze nestelen zich langzaam in de ontstane ruimte die de spier heeft achtergelaten.

De behandeling wordt met metalen elektroden uitgevoerd. Steeds worden er verschillende spiergroepen in het gezicht geactiveerd. Op deze manier worden de ongetrainde spieren met behulp van repeterende elektroimpulsen tot contractie aangespoord en wordt de spierspanning geactiveerd. Dit met als doel de contouren van het gezicht te verstevigen en te herstellen.

Dankzij de computertechniek is het mogelijk om fijne gezichtsspiertjes op te sporen en te activeren. De met myo getrainde spieren kunnen het natuurlijke verouderingsproces in het gezicht vertragen en de mimische spieren verstevigen. De gelaatsuitdrukking wordt weer ontspannen, vitaal en levendiger.