Deynique; Eindelijk een methode die het probleem bij de wortel aanpakt

Op je veertigste wordt het serieus. De huid laat zien hoe je op andere overkomt. Vertwijfeld grijpen de veertig en vijftigjarige de ene na de andere crème. Meestal zonder succes. Er is behoefte aan synergetische hulp. Want in de diepere lagen van de huid liggen de meeste oorzaken van de schoonheidsachteruitgang. Mannen en vrouwen van boven de veertig en vijftig willen duidelijke resultaten zien. Ze willen een strak huidbeeld. Vele zoeken de oplossing in cosmetische chirurgie. Dit is te voorkomen door : de meso l Skin Therapy. Het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels.

Vroeger mochten alleen artsen de meso-werkzame stoffen met een spuit in de huid injecteren. Nu is er een nieuwe methode ontwikkeld, waarbij deze stoffen via de huidkanaaltjes worden ingebracht, zodat de meso-werkzame stoffen de huid op een veel zachtaardigere manier binnendringen, tot in de diepere huidlagen.

Meso-horizotal-banner

Hoe werkt deze methode?

De meso l Skin Therapy is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen. Via een gesloten circuit worden de werkzame stoffen de huid “ingetrokken”. Allereerst worden de celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt. Binnen een fractie van een seconde ontstaan er daarna ultrakleine kanaaltjes: de huid wordt meer doorlaatbaar en kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen. De werkstoffen vervangen de verloren substanties, wisselen verbruikte stoffen om en herstellen beschadigingen. Dit uitwisselingsproces – oud tegen nieuw – bewerkstelligd een diepe vernieuwing in de huid. Absoluut noodzakelijk daarbij is dat deze stoffen microfijn, schoon en steriel zijn.

In de huid lopen bindweefselachtige strengen naar de onderste huidlagen. Daar bevindt zich de opslagcapaciteit voor vocht. Een gebrek aan vocht vermindert de rekbaarheid van de huid. Door de afname van spanning en elasticiteit gaat de huid beetje bij beetje achteruit. Niet iedere verandering is de volgende morgen direct zichtbaar, en ook niet de volgende week of de volgende maand. Maar in de loop der jaren verandert de structuur van de huid langzaam maar zeker. Wat eerder in de diepste huidlagen is veranderd, komt op een gegeven moment naar boven en wordt zichtbaar in de bovenste huidlagen, met als gevolg rimpels en oneffenheden. meso l Skin Therapy spoort de huid aan om zelf weer collageen en elastine aan te maken en zo de zelfgeneeskracht van de huid te bevorderen.