Dermatude Meta Therapy; hét alternatief voor een facelift!

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

Natuurlijk herstelmechanisme

Met Dermatude Meta Therapy  worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

Een frissere, jongere uitstraling

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de al gehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. Into Beauty zet Dermatude Meta Therapy onder andere in voor:

 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Verbeteren van de huidstructuur
 • Verfijning van de poriën
 • Lifting
 • Decolleté
 • Fronsrimpels
 • Wallen
 • Anti-ageing
 • Mondrimpels
 • Hals

 

Verleng de behandelresultaten van Meta Therapy

Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden speciale serums gebruikt. Deze worden ‘Subjectables’ genoemd. De Dermatude Subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling  in de huid gebracht. Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor deze werkzame stoffen.

Voor optimaal resultaat, introduceert Dermatude de Dermatude Skin Care. Hiermee verlengt u thuis de nawerking van de behandeling. U heeft slechts één crème nodig die u kunt gebruiken als dag- en nachtcrème, waarbij u de keuze heeft uit de Extreme Lifting Complex crème of de Active Hydra Booster crème. Om de behandelresultaten te ondersteunen en zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk om de Dermatude Skin Care crèmes te gebruiken.

Dermatude active hydra booster crème: Dag- en nachtcrème op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die zich van nature in de huid bevindt en kan tot dertig keer zijn eigen volume aan water vasthouden, waardoor de huid steviger en voller wordt.

Dermatude extreme lifting complex crème: Dag- en nachtcrème op basis van vitamine A, C en E. Vitamine A zorgt voor verjonging van de rijpere huid, vitamine C beschermt de huid en neutraliseert vrije radicalen en vitamine E is een belangrijke antioxidant die huidveroudering externe factoren vertraagt.

Mogelijk resultaat in beeld