IntoBeauty

Schoonheidsspecialist Venray

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialist Venray? Dan bent u bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty is een schoonheidssalon en afslankcentrum gevestigd in Venray. Ons schoonheidsdoel: Je huid ziet er over vijf jaar jonger uit dan vandaag! Wilt u er jonger uitzien en er vitaal en stralend uitzien? Of wilt u een droge huid of pigmentvlekken laten behandelen? U kunt bij ons terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Onderstaand kunt u verschillende behandeling zien en de voordelen van deze behandelingen.

Loading...
De behandelingen van Into Beauty

Schoonheidssalon

SCHOONHEIDSSPECIALIST VENRAY – MICRODERMABRASIE
Een van onze behandelingen is een microdermabrasie. Bij een microdermabrasie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor worden pigmentvlekjes minder zichtbaar, fijne rimpels vervagen en poriën worden verfijnd.

SCHOONHEIDSSPECIALIST VENRAY – DEYNIQUE MESO
Naarmate je ouder wordt veranderd ook je huid en kunnen er rimpels en oneffenheden ontstaan. Door middel van de Deynique – meso gezichtsbehandeling wordt de huid aangespoord zelf collageen en elastine aan te maken waardoor de zelfgeneeskracht van de huid wordt bevorderd.

SCHOONHEIDSSPECIALIST VENRAY – DEYNIQUE MYO
Dit is een goede aanvulling van de Deynique meso behandeling. Het is een gezichtsbehandeling waarbij de spieren in het gezicht worden getraind. Dit met het doel de contouren van het gezicht te verstevigen en herstellen. Hierdoor vertraagt het verouderingsproces in het gezicht en zal je er ontspannen en levendig uit zien.

SCHOONHEIDSSPECIALIST VENRAY – COLLAGEEN BOOSTERS
Door middel van collageen booster licht worden cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie gestimuleerd. Het resultaat hiervan is een stevige en gladdere huid met een verjongde uitstraling. Daarbij helpt het de roodhuid en ontstekingen in de huid te verminderen.

SCHOONHEIDSSPECIALIST VENRAY – DERMATUDE
Deze gezichtsbehandeling is het alternatief voor een facelift. Wat de huid de afgelopen jaren heeft verloren wordt weer geactiveerd. Het resultaat hiervan is dat de huid steviger zal worden, fijne lijntjes en rimpels zullen vervagen, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de algehele conditie van de huid verbeterd.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Graag geven wij u persoonlijke tips over behandelingen die het beste bij uw huid passen. U bent altijd welkom om bij ons naar binnen te lopen of u kunt van te voren een afspraak inplannen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schoonheidsspecialist Venray