IntoBeauty

Schoonheidssalon Venray

Ben je op zoek naar schoonheidssalon Venray? Dan ben je bij Into Beauty aan het juiste adres! Into Beauty is een schoonheidssalon en afslankcentrum gevestigd in Venray. Bij ons kan je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Onder staand zijn de behandelingen te zien en worden de voordelen van deze behandelingen genoemd.

Loading...
De behandelingen van Into Beauty

Schoonheidssalon

SCHOONHEIDSSALON VENRAY – MICRODERMABRASIE
Een van onze behandelingen is een microdermabrasie. Bij een microdermabrasie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor worden pigmentvlekjes minder zichtbaar, fijne rimpels vervagen en poriën worden verfijnd.

SCHOONHEIDSSALON VENRAY – DEYNIQUE MESO
Naarmate je ouder wordt veranderd ook je huid en kunnen er rimpels en oneffenheden ontstaan. Door middel van de Deynique – meso gezichtsbehandeling wordt de huid aangespoord zelf collageen en elastine aan te maken waardoor de zelfgeneeskracht van de huid wordt bevorderd.

SCHOONHEIDSSALON VENRAY – DEYNIQUE MYO
Dit is een goede aanvulling van de Deynique meso behandeling. Het is een gezichtsbehandeling waarbij de spieren in het gezicht worden getraind. Dit met het doel de contouren van het gezicht te verstevigen en herstellen. Hierdoor vertraagt het verouderingsproces in het gezicht en zal je er ontspannen en levendig uit zien.

SCHOONHEIDSSALON VENRAY – COLLAGEEN BOOSTERS
Door middel van collageen booster licht worden cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie gestimuleerd. Het resultaat hiervan is een stevige en gladdere huid met een verjongde uitstraling. Daarbij helpt het de roodhuid en ontstekingen in de huid te verminderen.

SCHOONHEIDSSALON VENRAY – DERMATUDE
Deze gezichtsbehandeling is het alternatief voor een facelift. Wat de huid de afgelopen jaren heeft verloren wordt weer geactiveerd. Het resultaat hiervan is dat de huid steviger zal worden, fijne lijntjes en rimpels zullen vervagen, poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de algehele conditie van de huid verbeterd.

Doe ook mee!

En start vandaag

Je bent altijd welkom om bij ons naar binnen te lopen. Graag geven we je persoonlijke tips over behandelingen die het beste bij jouw huid passen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Ons schoonheidsdoel: Je huid ziet er over vijf jaar jonger uit dan vandaag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schoonheidssalon Venray